Sıradaki Videolar
10 Haziran 2021 Perşembe 15:01 - (Son güncelleme: 10 Mart 2024 Pazar 05:50)

Bursa'da Yaşayan Bedensel Engelli Emir'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Buluşma Hayali Gerçek Oldu!

Bursa'da yaşayan 23 yaşındaki bedensel engelli Emir Gürtük'ün en büyük hayali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelip hatıra fotoğrafı çektirmek.

Bursa İnegöl'de yaşamakta olan ve hayatını tekerlekli sandalye ile devam ettiren Emir Gürtürk, 8 yaşından beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışmayı çok istiyor. 23 yaşındaki Emir Gürtük, bu hayaline sonunda kavuştu.

HEMEN ARA GÖRÜŞELİM

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile görüşme gerçekleştiren 23 yaşındaki Emir’in heyecanı bir kat daha arttı.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Emir Gürtürk'ün isteğini kısa sürede yerine getirdi.

Gurup toplantısı sonrası AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Emir Gürtürk'ten bahsetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’e ''Hemen ara görüşelim.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in telefonu ile Emir’i arayarak, telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 23 yaşındaki Emir hayaline kavuşmasının mutluluğuyla gözyaşlarına hakim olamadı.

GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

Telefon ile görüşme anları ise evde bulunan biri tarafından kameraya kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini ve görüşmek istediğini ifade eden Emir’e Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde yanıt verdi:

''Bursa’ya gelişimde görüşürüz tamam mı? Ben de seni gözlerinden öpüyorum. Ailene selam söyle. Bursa’ya gelişimde Vildan ablan beni sana götürür.'' 

ÇAYA DAVET ETTİK

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ikamet eden Emir Gürtürk, gazetecilere yaptığı açıklama ile sevincine ortak etti.

Odasına 2 adet dev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posteri asan Emir Gürtürk, ''2002 yılından bu yana seviyorum. Ama görüşmek nasip olmadı bugüne kadar. Allah razı olsun; Milletvekilimiz Vildan Yılmaz Gürel, bize bir sürpriz yaparak görüştürdü. Çok mutlu oldum. Sevincimi söyleyemem. Bir Allah bilir bir ben bilirim. Ben onu çok seviyorum. İnşallah en kısa zamanda yanına gitmek nasip olur. Çaya davet ettik. Çay içmeye gelecek. 2015 yılından beri AK Parti üyesiyim. Bizim sevdamız ömür boyu.''

HATIRA RESMİ ÇEKTİRMEK İSTİYORUM

Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmeden kısaca bahseden Emir Gürtürk, ''Ben ona ayaklarının altını öpeyim dedim. O da ailemin nasıl olduğunu sordu. Bursa’ya gelince, Vildan Hanım yanına getirir beni dedi. Gece gündüz onun hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Tek isteğim onu görüp, hatıra resmi çektirmek.  Evime asmak istiyorum.'' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr