Bursa'da Parkta İki Grup Arasında Yan Bakma Kavgasında Lösemi Hastası Çocuk Yaralandı!

Bursa'da parkta yan bakma tartışması biranda büyüyerek kavgaya dönüştü. Lösemi hastası olduğu tespit edilen Emir Şahin yaralandı.

08.06.2021-11:16 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-11:20) Bursa'da Parkta İki Grup Arasında Yan Bakma Kavgasında Lösemi Hastası Çocuk Yaralandı!

Bursa'nın Yıldırım İlçesi Karaağaç Mahallesi'nde yaşamakta olan 20 yaşında olduğu ve lösemi hastası olduğu tespit edilen Emir Şahin, arkadaşları ile parka gitti.

YAN BAKMA TARTIŞMASI

Bursa'da parkta arkadaşları ile oturmakta olan Emir Şahin ile kimliği henüz belli olmayan 4 kişi arasında  'yan bakma' tartışması yaşandı.

Tartışmanın biran da büyümesi üzerine çıkan kavgada kimliği belli olmayan kişiler, 20 yaşındaki lösemi hastası Emir Şahin'i sırtından bıçaklayarak olay yerinden hemen kaçtı.

Parkta arkadaşı ile beraber tesadüfen orada dolaşan bir hemşire yaralıya ilk müdahaleyi hemen yaptı.

Park'ta yaşanılan olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri lösemi hastası Emir Şahin'i, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kavganın yaşandığı yere gelen polis ekipleri çevrede incelemeler de bulundu.

Olaya gören görgü tanıklarından bir kadın, zanlıların alkollü olduğunu olaydan önce arkadaşı ile beraber oturduğu sırada kendilerini de rahatsız ettiğini ifade etti.

Polis ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Olaya dair soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal