Bursa’da Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 5 Yaralı

Bursa-Ankara karayolunda bir kaza yaşandı. Gerçekleşen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı. Kazada 5 kişi yaralandı.

28.05.2021-09:49 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-09:49) Bursa’da Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 5 Yaralı

Bursa’daki korkunç kaza geçtiğimiz gün sabahın erken saatlerinde Bursa-Ankara karayolu üzeri Ümitalan mahallesi istikametinde gerçekleşti. Bursa’dan Ankara'ya giden sürücü Yasin Ünal(36) yönetimindeki 06 AR 7591 plakalı otomobil, yokuş aşağı doğru indiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı. 

Yoldan çıkan araç taklalar atarak şarampole sürüklendi. Meydana gelen kazanın ardından ters dönen otomobildeki sürücü ile 4 yolcu yaralandı. 

KARAYOLLARI EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ 

Yaşanan kaza sonrası yoldan geçen Karayolları bölge Müdürlüğü ekiplerinin bulunduğu otomobil durdu. Karayolları ekipleri, yolda dubalama çalışması gerçekleştirerek olası başka bir kazayı engel oldular. Kaza yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansı sevk edildi. 

HASTANEYE KALDIRILDILAR 

Otomobil sürücüsü ile araçta bulunan diğer yolcular Mustafa Çabuk(44) ve Salih Özkök(67) İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. 2 yolcu ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından yaşanan kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal