Bursa'da Lodos Etkisi! Binanın Duvarı Yıkıldı, Ağaçlar Yolları Kapattı

Bursa’da gece saatlerinde meydana gelen lodos, şiddetini arttırdı. Kentin doğu bölgesinde etkili olan lodosun hayatı felç etti.

27.11.2021-10:08 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-10:08) Bursa'da Lodos Etkisi! Binanın Duvarı Yıkıldı, Ağaçlar Yolları Kapattı

Bursa’da özellikle kentin Doğu kesimlerinde etkili olan şiddetli lodos sebebiyle, bir binanın duvarı yıkılırken, bir kamyonetin yan yattığı bildirildi. 

Gece saatlerinde etkili olan lodos, birçok ağaç ve reklam tabelasının yola devrilmesine sebep oldu. Kentte bazı evlerin çatıları uçarken, birçok binanın yüzeyindeki sıvalar araçların üzerinde döküldü. 

FIRTINA BURSA’DA HAYATI FELÇ ETTİ

Bursa’da gece saatlerinde birçok ilçede etkisini sürdüren lodos hayatı felç etti. Kestel İlçesi’nde bir kamyonet, lodosun şiddetli etkisiyle yan yattı. Yıldırım İlçesi Namazgah Mahallesi’nde bir binanın duvarları sokağa yıkılırken, Arabayatağı Mahallesi'nde lodosun etkisiyle bir çatı otomobillerin üzerine devrildiği bildirildi. 

İHBAR YAĞDI

Kentte lodos etkisini kaybederken, çok sayıda otomobil ve evin maddi zarara uğradığı görüldü. Hasarların çoğalması ile birlikte şehrin birçok noktasından polise, şiddetli fırtına yaşandığı yönünde ihbar yapıldı. 

Olayla ilgili Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, lodosun sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklendiği yönünde açıklama yapıldı. Buna ek olarak gün içinde yağış beklentisinin olduğu belirtildi. 

Şehirdeki mahalle sakinlerinden Mesut Yıldızay, gece saatlerinde yaşanan fırtına ile ilgili şöyle konuştu; ‘Ben yan tarafta oturuyordum, büyük bir gürültü geldi. Geldik baktık ev yıkılmış neyse ki evde kimse bulunmuyordu.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal