Bursa'da Korkunç Olay: Ukraynalı Turist Feci Şekilde Can Verdi!

Bursa'da, kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarasının içerisinden eşya almaya çalışan Ukrayna uyruklu Behpasha Tamazov (30), başının içerideki mekanizmaya sıkışması sonucu hayatını kaybetti.

04.02.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-10:32) Bursa'da Korkunç Olay: Ukraynalı Turist Feci Şekilde Can Verdi!

Bu korkunç olay saat 23.30 civarında merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Ukrayna uyruklu olan Behpasha Tamazov, 468'inci Sokak üzerine bulunan ve ihtiyaç sahipleri için toplanan kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarasının içerisinden eşya almaya yeltendi.

Giysi kumbarasının kapağından içeriye girmeye çalışan Tamazov'un başı içeride bulunan mekanizmaya sıkıştı. Yaptığı tüm çabalara rağmen kurtulamayan Tamazov, giysi kumbarasının üzerinde asılı kaldı.


BAŞI KUMBARADA SIKIŞINCA ASILI KALDI

O sırada sokaktan geçen vatandaşlar, baş kısmı giysi kumbarasının içerisinde bulunan bir kişiyi hareketsiz şekilde görünce durumu derhal polis ekiplerine bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. İtfaiye görevlileri tepki vermeyen Tamazov'u, kumbaranın alt tarafını kestikten sonra sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı.


BURSA ADLİ TIP KURUMU MORGU'NA KALDIRILDI

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Tamazov'un hayatını kaybettiğini belirlendi. Bedeninin üst kısmının giysi kumbarasına sıkıştıktan sonra havasızlıktan hayatını kaybetdiği ihtimali üzerinde düşünülüyor.

Tamazov'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemelerin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

HIRSIZLIK SUÇUNDAN KAYDI VARDI

Diğer yandan Tamazov'un, hırsızlık suçundan kaydının olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal