Bursa'da korkunç kaza! Beton mikseri otomobili biçti: 4 ölü var

Bursa'da feci bir kaza meydana geldi. Beton mikseri otomobili biçti. Araçta bulunan baba ve iki oğlu ile mikserin sürücüsü hayatını kaybetti.

20.06.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-17:18) Bursa'da korkunç kaza! Beton mikseri otomobili biçti: 4 ölü var

Yürekleri dağlayan bu korkunç kaza, saat 11.15 civarlarında Bursa İzmir karayolu İzmir Caddesi Görükle Kavşağı yakınlarında meydana geldi.


İzmir-Bursa karayolu Bursa yolu üzerinde seyir halinde olan Erol Yılmaz idaresindeki 16 NZR 88 plakalı beton mikseri yol kenarındaki bariyerlere çarparak yan yattı. Tahminen 100 metre bariyerlerin üzerinde sürüklenen beton mikseri Bursa-İzmir yolu İzmir yolunda gitmekte olan Mehmet Ali Korkmaz idaresindeki 16 APK 709 plakalı otomobile sert bir şekilde çarptı. Beton mikseri metrelerce sürüklendikten sonra bariyere saplanarak dururken, otomobil takla atarak araç adeta hurdaya döndü.


Çok sayıda ekip seferber oldu

Hurdaya dönen otomobilde sürücü Korkmaz ile oğlu Mustafa Efe Korkmaz sıkıştı. Kaza sonrası yapılan ihbar ile kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Ali Korkmaz ile oğlu Mustafa Efe Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kazada sürücü Korkmaz'ın diğer oğlu Semih, kızı Elif Hüma, eşi Fatma Korkmaz ile Erol Yılmaz yaralandı. İlk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Semih Korkmaz ile Erol Yılmaz, hastanede hayatını kaybetti.


Otopsiyle netlik kazanacak

Krizin kaza öncesi veya sonrası olduğuna dair rapor, otopsiyle netlik kazanacak. Öte yandan Elif Hüma'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, Fatma Korkmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal