Bursa'da kimyasal madde alarmı: Evin önüne bırakılan varilde bulunan 1 buçuk tonluk kimyasal madde sokağa yayıldı

Bursa'da bir evin önüne bırakılan varildeki 1 buçuk tonluk kimyasal madde, vananın açılması sonucu sokağa yayıldı. Yanıcı özelliği bulunan maddeye AFAD ekipleri müdahale ederken sokağın giriş ve çıkışları kapatıldı.

29.03.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-17:56)

Bursa'da, öğle saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi Cenk Sokak üzerinde bulunan bir evin önünde ilginç bir olay meydana geldi. 

Aktarılan bilgilere göre, 5 aydır kirasını vermediği evden kaçan kiracı içerisinde 1 buçuk tona yakın yanıcı madde bulunan varili evin önünde bıraktı. Öğle saatlerinde ise vanası açılan varilde bulunan kimyasal madde bütün sokağa yayıldı. 

Yerler yapış yapış oldu

Bursa'da, yaşanan ilginç olay sonucu sokakta keskin bir koku oluştu. Park halindeki bazı araçlarının lastiklerinin indiği ve yerlerin yapış yapış olduğu öğrenildi. Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD KBRN ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışlarını kapatırken, AFAD ekipleri sokak üzerine yayılan madde üzerinde inceleme yaptı. 

Bursa'da Kimyasal Madde Alarmı

Kimyasal maddenin üzerine ilk olarak geçici bir çözüm olması amacıyla talaş serpildi. Daha sonra olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından bölgeye sevk edilen temizlik aracı sokağı temizlendi. İçerisinde hala kimyasal madde bulunduğu tahmin edilen varil ise ekipler tarafından kaldırılarak imha edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri varili bırakan kişiyi bulmak için arama çalışmaları başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal