Bursa gelinlik kiralama yerleri nerelerdir? Güncel Bursa gelinlik kiralama fiyatları

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte insanlar merakla gelinlik fiyatlarını ve kiralama fiyatlarını araştırıyor. Peki Bursa'da gelinlik kiralama fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde.

31.05.2022-19:23 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-19:23) Bursa gelinlik kiralama yerleri nerelerdir? Güncel Bursa gelinlik kiralama fiyatları

Düğün yapacak insanlar internet üzerinden gelinlik fiyatlarını ve kiralama fiyatlarını kıyaslamak için birçok araştırma yapıyor. Dikimine, tasarımına ve modeline göre kiralık gelinlerin fiyatları da değişebiliyor. Peki Bursa'da gelinlik kiralama fiyatları ortalama ne kadardır? Bursa'da gelinlik kiralanacak yerler nereler? Bursa gelinlik kiralama fiyatları ve yerleri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bursa gelinlik kiralama

Hayatın her alanına etki eden zamlı fiyatlar düğün yapacak insanları da hayli etkiliyor ve bu durumda insanlar satın almak yerine gelinlik kiralamayı tercih edebiliyor. Bursa'da gelinlik kiralama fiyatları da sıkça araştırılan konular arasında. Bursa'da gelinlik kiralama fiyatları ortalama olarak tesettür gelinliklerde 850 TL'den başlayarak 2.800 TL'ye kadar çıkabiliyor. Ortalama bir gelinlik kiralama fiyatı ise 600 TL'den başlayarak 2.200 TL'ye kadar çıkıyor. Satın almak istediğiniz zaman ise gelinlik fiyatları ortalama 4.950 TL'den başlayarak 9.950 TL'ye kadar çıkıyor.

Bursa gelinlik kiralama fiyatları neye göre belirleniyor

Bursa'da gelinlik kiralama fiyatlarındaki değişiklik gelen zamlarla birlikte belirleniyor. Nakliye firmasına ihtiyaç duyulduğu için gelen benzin zamları bile gelinlik fiyatlarını etkileyebiliyor. Diğer bir etken de tercih ettiğiniz marka, çalışanlar ve ekip konusu da fiyatları belirleyebiliyor. Yani yapılan zamlar birbirleriyle bağlantılı olarak her şeyi etkiliyor.

Bursa Gelinlik Kiralama Fiyatları

Bursa gelinlik kiralama fiyatları neye göre hazırlanıyor

Yukarıda belirttiğimiz rakamlar ortalama ve güncel fiyatlardır. Eğer tercih ettiğiniz bir marka var ise mağazaların internette bulunan numaralarını arayarak ya da çağrı merkezlerine ulaşarak kesin olarak fiyatlar ile ilgili bilgi alabilmeniz mümkündür. Yukarıda belirtilen ortalama fiyatlar da mağazalar ve çağrı merkezleriyle görüşülerek elde edilen güncel fiyatlardır.

Bursa gelinlik kiralama fiyatları

İnsanlar bir hizmete ulaşmadan önce haliyle araştırma yaparak fiyat kıyaslaması yapmak istiyor. Fiyat araştırması yaparak istediğiniz model bir gelinliğe farklı bir markada daha uygun modele sahip olabilir ya da kiralama yapabilirsiniz. Bu sebeple gelinliğinizi almadan ya da kiralamadan önce yapılabilecek en doğru şey öncelikle bir fiyat karşılaştırması yapmak ve ona göre hareket etmek olacaktır.

Gelinlik kiralama fiyatları güncel midir

Yukarıda belirtilen Bursa gelinlik kiralama fiyatları güncel ortalama fiyatlardır.

Bursa gelinlik kiralama fiyatları nasıl öğrenilir

Bursa gelinlik kiralama fiyatları mağazaların resmi internet siteleri, çağrı merkezleri ya da mağazaları bizzat arayarak öğrenmek mümkündür. Direkt denemek ya da gelinliği görmek istiyorsanız ilgili mağazalara ve tasarımcılara giderek fiyat bilgisi alabilmeniz de mümkündür.

Bursa Gelinlik Kiralama Yerleri

Bursa gelinlik kiralama yerleri

Bursa'da gelinlik satın alabileceğiniz ve kiralama yapabileceğiniz birçok marka bulunmaktadır. Marka ve ortalama fiyatları şu şekilde listelenmiştir;

-Mediha Cambaz Gelinlik: Bu markada gelinlik fiyatları ortalama olarak 1.000 TL'den başlayarak 3.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Markanın resmi sitesinde modellere ulaşmak mümkün.

-Merve Alkan Fashion Design: Marka Nilüfer gelinlik mağazası arasında olarak bilinmektedir. Markada fiyatlar 5.000 TL ile 7.000 TL arasında değişkenlik gösterebiliyor.

-Setr-i Nur Gelinlik Bursa: Ülkenin birçok şehrinde mağazası bulunan markada gelinlik fiyatları en az 1.000 TL'den başlayarak 3.000 TL arasında bir gelinlik bulabilmek mümkün.

-Kırçiçeği gelinlik: Marka, hafta sonları da müşterilerine hizmet vermektedir. Minimum gelinlik fiyatları 1.000 TL ile 3.000 TL arasında değişebiliyor.

-Seda Ersan Tasarım: Bursa Nilüfer'de bulunan mağazada fiyatlar minimum 5.000 TL ile 7.000 TL arasında.

-Hayal Modaevi: Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yer alan mağazada minimum ortalama gelinlik fiyatları 5.000 TL ile 7.000 TL arasında değişebiliyor.

-1001 Gecce Gelinlik Tasarım: Marka Osmangazi'de bulunuyor ve fiyatlar 3.000 TL ile 5.000 TL'den başlıyor.

-Nisse Moda: Bursa'nın Altıparmak gelinlikçileri arasında yer alan mağazada gelinlik fiyatları minimum 1.000 TL ile 3.000 TL arasında değişiyor.

-Saraylı Moda: Mağazada gelinlik fiyatları minimum olarak 3.000 TL ile 5.000 TL arasında başlıyor.

-İsmira Gelinlik: Oldukça bilinen bir marka olan İsmira Gelinlik'te fiyatlar 3.000 TL ile 5.000 TL arasında başlıyor.

-Nesife Erdem Gelinlik: Marka içinde fiyatlar 1.000 TL ile 3.000 TL arasında başlıyor.

-Novias Moda: Mağaza içinde gelinlik fiyatları minimum olarak 3.000 TL ile 5.000 TL arasında başlıyor. Seçtiğiniz gelinlik 2 hafta içerisinde teslim edilebiliyor.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal