Burdur'da Bir Köy Karantinaya Alındı!

Ölümcül ve bulaşıcı olan yeni tip coronavirüs salgını yurdun dört yanını sardı. Ülkenin birçok yerinde karantina alınan bölgeler arasına Burdur da adını yazdırdı. Kente bağlı olan bir köye giriş ve çıkışlar yasaklandı.

13.04.2020-11:59 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-11:53) Burdur'da Bir Köy Karantinaya Alındı!

Ölümcül ve bulaşıcı olan yeni tip coronavirüs salgını yurdun dört yanını sardı. Ülkenin birçok yerinde karantina alınan bölgeler arasına Burdur da adını yazdırdı. Kente bağlı olan bir köye giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Burdur Valiliğinden aktarılan bilgilendirmeye göre, merkeze bağlı İlyas köyünde bir kişinin Covid-19 testi pozitif sonuçlandı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla salgının ilerleyerek başka yerleşim alanlarını etkisi altına alması sebebiyle köy karantinaya alındı.  Bölgeye giriş ve çıkış güvenlik şeridiyle tutuldu, jandarma ve sağlık ekipleri alanda kontrolü sağladı. Ayrıca testi pozitif sonuçlanan vaka Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM
Öte yandan yurt genelinde son duruma bakıldığında can kaybı sayısının artış gösterdiği görülüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki akşam sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklamada 97 kişinin daha hayatını kaybettiğini, toplam vefat sayısının bin 198'e yükseldiği ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal