Ünlü sunucu burcu esmersoy, geride bıraktığımız gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. esmersoy'un makyajsız hali dikkat çekti.
Akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen burcu esmersoy'un neşeli ve sempatik tavırları dikkatlerden kaçmadı.
Kendisini görüntüleyen muhabirlerle şakalaşan güzel sunucu, 'her şey yolunda' diyerek alışveriş merkezinden uzaklaştı.
öte yandan ünlü sunucu burcu esmersoy'un makyajsız ve doğal hali de hayranlarından tam not aldı.
Güzel sunucu burcu esmersoy, geride bıraktığımız gün etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. basın mensuplarının sorularını cevaplayan esmersoy, eski eşi berk suyabatmaz ve yeni sevgilisi berrak tüzünataç hakkında konuştu.
Ayaküstü habercilerle sohbet eden burcu esmersoy, berk suyabatmaz ile 'sahte hesap krizi' yaşamasının ardından boşandıkları iddialarına şöyle cevap verdi:
"birisi, berk’in adıyla sahte hesap açmış, onun takip ettiği kızlara yürümüş. birkaç kişi cevap vermiş. ama hesabı açan kişinin ingilizcesi kötüymüş.
Yazıştığı kızlar şüphelenerek berk’e sormuşlar ‘bu sen misin?’ diye, oradan ortaya çıkmış mevzu. olay kulaktan kulağa yayılırken değiştirilmiş, benim sahte hesap açtığım söylenmiş. öyle bir durum yok"
Eski eşiyle arkadaşlıklarının devam ettiğinin altını çizen burcu esmersoy, "hatta az önce mesajlaştık" dedi. esmersoy, habercilerin "peki bu durum berk bey’in yeni sevgilisi berrak tüzünataç’ı kıskandırmaz mı?” sorusu karşısında ise şunları söyledi: "yok canım, niye kıskansın? kıskançlık yaratacak bir mesajlaşma değil"
Muhabirlerin "berrak hanım bu açıklamalarınızı görünce berk bey’e sormayacak mı?" demesi üzerine de güzel sunucu, "çok pardon, çok özür dilerim. içerik öyle rahatsız edecek bir şey değil" cevabını verdi.