Burcu Esmersoy'dan olay yaratan Paris pozları! Göbeği açık elbisesiyle yürek hoplattı!

Son dönemlerde ekranlarda pek görünmeyen Burcu Esmersoy sosyal medya paylaşımlarıyla kendini hatırlatmaya devam ediyor. Esmersoy'un yaptığı son paylaşım ise sosyal medyayı ayağa kaldıracak cinsten. İşte detaylar...

15.06.2022-21:01 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-21:01) Burcu Esmersoy'dan olay yaratan Paris pozları! Göbeği açık elbisesiyle yürek hoplattı!

Geçtiğimiz yıllarda ekranlarda bir çok programın sunuculuğunu yaparak tanıdığımız Burcu Esmersoy son dönemlerde ekranlarda pek fazla görünmüyor. Esmersoy bunun yerine sosyal medyada paylaşımlarıyla insanların karşısına çıkmayı tercih ediyor.

Esmersoy'dan olay yaratan Paris paylaşımı!

Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam eden Burcu Esmersoy bu sefer de Paris'te giydiği göbeği açık kıyafetle adından söz ettirdi.

Burcu Esmersoy'dan olay yaratan göbeği açık pozlar

"Tam Turistlik hareketler"

Burcu Esmersoy'dan olay yaratan göbeği açık pozlar

Esmersoy Paris'te Eyfel Kulesi civarlarında verdiği pozu sosyal medyada paylaşıp altına "tam turistlik hareketler" notunu düştü. Bu paylaşıma gelen yorumlarda ise Burcu Esmersoy'un yıllar geçse de kaybetmediği formu ve nasıl genç gösterdiğine dair mesajlar yoğunlukta...

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal