Burçe Gürsel ‘Sperm Çaldı’ İddialarına İlk Kez Cevap Verdi

Ece Gürsel’in ablası Burçe Gürsel, iki çocuğunun babası Rıfat Sarıcaoğlu’nun spermlerini çaldığı iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.

19.10.2020-15:51 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-15:49) Burçe Gürsel ‘Sperm Çaldı’ İddialarına İlk Kez Cevap Verdi

Manken Ece Gürsel’in ablası Burçe Gürsel hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada bir dönem Vakıf Üniversiteleri Birliği Başkanı olan Rıfat Sarıcaoğlu'nu bayıltarak spermlerini çaldığı söylendi.

Sosyal medya hesabından Rıfat Sarıcaoğlu; ‘Burçe adındaki kişi Maltepe köprüsünde yürürken beni eterle bayılttı, sperlerimi çaldı. Kıbrıs’ta yasa dışı yollarla spermlerimin üzerinde bir şeyler yapıp hamile kaldı. İğrenç dolaplar dönüyor.’ açıklamasında bulundu.

Bunun üzerine Nişantaşı’nda görüntülenen Burçe Gürsel ise konu hakkında ilk kez konuştu: ‘Rıfat Bey’in sosyal medya hesabı yok. O hesap sahteymiş. İlişkimiz 8 yıl sürdü. Çocuklarımız isteyerek oldu. Rıfat Bey şu an ailesiyle. Ama bize destek oluyor. Eşi muhatabım değil. Sorunları onları bağlar. Ama ben Rıfat ile evli olsaydım, o da başka bir kadından çocuk yapsaydı hemen boşanırdım.’

4 yıl önce Rıfat Sarıcaoğlu'ndan tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını belirten Burçe Gürsel, daha öncede ‘Türkiye’de bildiğim bir tane Rıfat Sarıcaoğlu var. Onun minik kızının adı da Sera Venüs Sarıcaoğlu. Kendisi bizim 5 yıllık halen süren ilişkimizin aşk meyvesi. Bu gerçeği hala inkar eden, kabullenmeyen ve hatta kızımızın nüfus cüzdanını görüp ‘Orada yazan Rıfat başka Rıfat, 1 tane Rıfat yok ki, iftira bu, onun kızı yok, olamaz’ diyen teyzeler var’ açıklamasında bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal