Burak Yılmaz Fransız Basınına Açıklamalarda Bulundu

Milli futbolcu Burak Yılmaz, Lille'deki performansını ve takımının ligdeki şampiyonluk iddiasını Fransız basınına değerlendirdi.

15.04.2021-11:37 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-12:44) Burak Yılmaz Fransız Basınına Açıklamalarda Bulundu

Çok iyi bir yıl geçirdiğini ve şampiyon olmak istediklerini altını çizen milli forvet, milli yıldızlar Dorukhan Toköz ile Abdülkadir Ömür'e de Lille'e gelmeleri yönünde mesaj verdi.

Milli futbolcu Burak Yılmaz, Fransız ekibi Lille'de gösterdiği performans ve attığı gollerle adından sıkça bahsedilen milli futbolcumuz Burak Yılmaz, Fransız basınına açıklamalarda bulundu.

İLK AYLAR ZORLU GEÇTİ

İlk olarak Lille'deki performansını anlatan Burak, 'Sportif ve kişisel açıdan, çok iyi bir yıl geçiriyorum. Bir buçuk ay benim açıdan oldukça zor geçti. Sonrasındaki adaptasyon sürecim iyi geçti. Takıma ve lige alıştım. Futbolun dili evrenseldir.' 

'BEN BU DUYGULARI HİSSETMEK İSTEDİM'

Türkiye'de oynarken Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklifler aldığını belirten forvet oyuncusu, 'Büyük Avrupa kulüplerinden teklifler aldım ama Türkiye'de kalmaya karar verdim. Galatasaray 'da oynarken Wesley Sneijder, bana neden Avrupa'da ya da yurtdışında oynamadığımı sordu. Bunun üzerine ben de bu duyguları hissetmek istedim.'

DORUKHAN VE ABDÜLKADİR'İ İSTİYOR

Burak Yılmaz, 'Türkiye'de hangi futbolcuları getirmek isterdin?' şeklindeki soruya, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür'ün gelmesini isterdim. Özellikle Dorukhan'ın sezon sonu sözleşmesi sona eriyor' cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal