08.07.2019-09:45 (Son Güncelleme:14.08.2023-16:16)


1

Kimdir?

Kimdir?

Burak Özçivit , 24 Aralık 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünden mezun oldu. 2005’te Best Model Of Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model Of Turkey seçilmiştir. Daha sonra Best Model Of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defilelerinde yer aldı. Özçivit, 1,84 cm boyunda ve 76 kilodur. Ünlü oyuncu Burak özçivit kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile evlidir.



2

Dizileri

Dizileri

Burak Özçivit, ilk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak yaşamıştır. Yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. Daha sonra Baba Ocağı, Gossip Girl’den esinlenilen Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu’nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen’le yeniden, bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye dönmüştü. 2015 yılında başlayan ve 2017’de final yapan Kara Sevda dizisinde rol almıştır.



3

Burak Özçivit'ten aldatma haberlerine cevap

Burak Özçivit'ten aldatma haberlerine cevap

Şöhreti dünya dışına taşan Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'i aldattığı haberleri ile gündeme geldi. Yabancı manken Özçivit ile facetime yaptıkları bir görüntüyü paylaşınca ortalık karıştı. Özçivit çıkan aldatma haberleri sonrası açıklama yaparak, fotoğraftaki kadının aslında menajeri olduğunu, sosyal medya da çıkan görüntünün ise photoshop olduğunu söyledi.



4

Fahriye'den kötü haber

Fahriye'den  kötü haber

4 aylık hamile olan Fahriye Evcen'in koranavirüs olduğu öğrenildi. 3 yaşındaki oğlu Karan’ın hastalığı kapmasının ardından Bodrum Amerikan Hastanesi’ne başvuran Evcen’in de test sonucu pozitif çıktığı öğrenildi. Sağlık durumu hakkında hanüz bir bilgi yok.



5

Geçtiğimiz günlerde iddialara göre çift yemek için gittikleri meknada bir müşteri ile tartıştı. Müşterinin Karan'a hakaret ettiği ve bu yüzden de çiftin kalkıp gittiği söylenmişti. Fakat bugün orada bulunan bir diğer kişinin anlatmasına göre işler çok daha farklıymış.



6

İşte olayın gerçek yüzü!



7

2005’te Best Model Of Turkey yarışmasında Best Model seçilmiştir.



8

Burak Özçivit, bir çok ünlü markanın defilelerinde yer almıştır.



9

Burak Özçivit, adını en çok Baba Ocağı ve Küçük Sırlar dizileri ile duyurmuştur.



10

Ünlü oyuncu 2017 yılında Oyuncu olan Fahriye Evcen ile nikah masasına oturmuştur.



11

Fahriye Evcen ile evliliğinden karan adında bir oğulları dünyaya geldi.



12

Ünlü oyuncu mekan çıkışı ailesi ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özçivit, Kuruluş Osman diziden ayrılacağı iddialarını da yanıtladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr