Burak Elmas neden ibra edilmedi? Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman olacak? Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak, hangi tarihte?

Galatasaray Spor Kulübü'nün olağan mali genel kurul toplantısında eski başkan merhum Mustafa Cengiz ile yönetim kurulunun son dönemi ve şuan ki Galatasaray başkanı Burak Elmas ile yönetim kurulunun 6 aylık görev süreleri mali ve idari alandan ibra oylaması olarak üyelere sunuldu. Mustafa Cengiz ile yönetimi idari açıdan ibra edilirken Burak Elmas ve yönetimi hakkında ibra kararı verilmedi. Peki, Burak Elmas neden ibra edilmedi?

28.03.2022-02:10 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-02:10) Burak Elmas neden ibra edilmedi? Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman olacak? Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak, hangi tarihte?

Galatasaray Spor Kulübünün eski başkanı merhum Mustafa Cengiz ile yönetim kurulu, bugün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nin 'Anadolu Auditorium' toplantı salonundan basına kapalı olarak gerçekleştirilen olağan mali genel kurul toplantısında mali ve idari açıdan ibra edilmesi kararlaştırıldı. Fakat üyeler, mevcut başkan Burak Elmas ile yönetim kurulu ile ilgili mali açıdan ibra kararı vermedi. Bu karar sonrası kulüp tüzüğü gereği yeniden seçime gidilmesi zorunluluğu doğarken birçok Galatasaraylı seçimlerin ne zaman yapılacağını ve başkanlık için kimin aday olacağını merak etmeye başladı.

Burak Elmas Neden İbra Edilmedi?

Burak Elmas neden ibra edilmedi? 

1 Ocak ile 16 Haziran tarihleri arasında görev yapan eski başkan merhum Mustafa Cengiz ile yönetimin faaliyetlerinin ibra edilmesi yönünden alınan kararda oyların 918'inin ibra edilmesine 421'i ise ibra edilmemesi yönünde çıktığı bildirildi. 32 oyun çekimser olarak kullanıldığı ortaya çıkarken bir oyun da geçersiz sayıldığı belirtildi.

Galatasaray Spor Kulübü'nün mevcut başkanı Burak Elmas ile yönetimin ibra edilmemesi yönünde alınan karar sonra  kulüp tüzüğü gereği yeniden seçime gidecekleri bildirildi. Yapılan oylama sonucu çıkan karara ilişkin bir açıklama yapan Burak Elmas, acil olarak önümüzdeki hafta seçime gitmek için verilen kararı uygulamaya sokacaklarını söyledi.

Burak Elmas Neden İbra Edilmedi?

Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak, hangi tarihte?

Galatasaray'da yeni başkan seçiminin zorunlu olarak doğması sonrasında kulübün tam olarak hangi tarihte seçime gideceği merak edilirken, yeni başkanın kim olacağı da büyük merak konusu oldu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanlık koltuğuna oturmak için henüz hiçbir isim adaylığını açıklamazken kulislerde Ünal Aysal, Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun isimlerinin konuşulduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal