Burak Bulut kimdir, nereli, evli mi? İbo Show Burak Bulut kaç yaşında, gerçek adı nedir? Burak Bulut hayatı ve biyografisi

Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan İbo Show programının bu haftaki konuklarından biri de Burak Bulut. Peki Burak Bulut kimdir? Burak Bulut'un şarkıları hangileridir? Tüm detaylar haberimizde.

18.05.2022-20:36 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-20:36) Burak Bulut kimdir, nereli, evli mi? İbo Show Burak Bulut kaç yaşında, gerçek adı nedir? Burak Bulut hayatı ve biyografisi

Son zamanlarda çıkardıkları şarkılarla oldukça adından bahsettiren ve fenomen haline gelen isimlerden Burak Bulut'un hayatı merakla araştırılıyor. Peki Burak Bulut kimdir? Burak Bulut ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Burak Bulut kimdir

Burak Bulut 26 Eylül tarihinde doğmuştur. Terazi burcudur. Burak Bulut'un aslen Elazığlı olduğu bilinmektedir. Bazı kaynaklarda 1980 doğumlu olarak geçse de doğum tarihi tam olarak bilinmemektedir. Kurtuluş Kuş ile yaptıkları şarkılarla gündeme oturan sanatçının şarkıları milyonlarca dinlenmiştir. Kurtuluş Kuş ile çıkardıkları Sevmedim Deme ve Nabız şarkılarıyla ün kazanmışlardır. Son şarkılarında ise Ebru Yaşar ile düet yapmışlardır. Ebru Yaşar, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un seslendirdiği İçime Ata Ata şarkısı 24 saat içinde 3.5 milyon dinlenmeye ulaşarak Türkiye ve dünya rekorları kırmıştır.

Burak Bulut şarkıları

-İçime Ata Ata

-Sevmedim Deme

-Es Deli Deli

-Nabız

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal