Bülent Korkmaz'dan Alanyaspor-Göztepe Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile karşı karşıya gelecekleri karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

28.10.2021-10:07 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-10:07) Bülent Korkmaz'dan Alanyaspor-Göztepe Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kadiköy'de oynadıkları Fenerbahçe karşılaşmasında aldıkları sürpriz galibiyetin ardından dikkatleri üzerine çeken Aytemiz Alanyaspor hız kesmeden ligde bu hafta oynayacakları Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürmeye başladı.

BÜLENT KORKMAZ'DAN AÇIKLAMALAR

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

FENERBAHÇE GALİBİYETİ İLE İLGİLİ OLARAK...

Fenerbahçe maçında ikinci yarı daha iyi oynadık. Galatasaray'a karşı iyi oynadık. Böyle maçlarda takımı motive etmeye gerek yok. Çünkü onlar şampiyonluğa oynayan takımlar. Onlara karşı her takımın oyuncusu farklı motivasyon içinde oluyor. Dolayısıyla rakibi analiz ederek, analizden sonra bunu uygulayarak maça hazırlanıyoruz. Futbolcularımız da bunu maçta uygulamaya çalışıyor.

ALANYASPOR'UN BU SEZON HEDEFİ

Benim hedefimde Avrupa yok. Maç var. Uzun hedef koymuyorum. Türkiye'de bunu öğrendik. Biz maç maç düşünüyor ve hareket ediyoruz.

HER TAKIMA FARKLI HAZIRLANIYORUZ

Pozisyonlarda zihinsel geçiş ve reaksiyonları takım yavaş yavaş yapmaya başladı. Teknik direktörler her maçı kazanmak ister ama bazen olur, bazen olmaz. Her maçın farklı senaryosu oluyor. Farklı takımlarla oynuyorsunuz. Biz de ona göre hazırlanıyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal