Bülent Ersoy Makyajsız Yakalandı! Sosyal Medyanın Diline Düştü

Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Bodrum'da tatilin keyfini çıkartıyor. Torba'da bulunan bir balıkçıya giderek masayı donatan Diva, 1 saat kaldığı balıkçıda 8 bin 500 TL hesap ödedi. Ersoy'un makyajsız olması da dikkat çekti.

29.07.2021-11:02 - (Son Güncelleme: 29.07.2021-14:00)

Diva lakaplı Bülent Ersoy, şimdilerde Bodrum'da tatil yapıyor. Hem güzel havanın tadını çıkaran hem de dinlenen Diva, önceki gün ekibiyle birlikte Torba'daki bir balıkçıya gitti. Eli açıklığıyla tanınan sanatçı, masayı da donattı.

8 BİN TL HESAP ÖDEDİ

Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy şimdilerde Bodrum'da tatilde. Önceki gün ekibiyle birlikte yemek için Torba'da bulunan bir balık restorantına giden Bülent Ersoy mekana girer girmez masayı donattı. Arkadaşlarıyla sohbet edip yemek yiyen Diva Bülent Ersoy 1 saat kaldığı mekanda 8 bin 500 lira hesap ödedi.


MAKYAJSIZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Her daim abartılı kıyafeti ve makyajıyla kamera karşısına geçen Bülent Ersoy'un sadeliği de dikkatlerden kaçmadı. Tatilde olduğu için makyaj yaptırmayan Diva, saçlarını toplayarak siyah sade bir kıyafet tercih etti. Bülent Ersoy, yeni sezonda meslektaşı Mustafa Keser ile Star TV ekranında Benzemez Kimse Sana programını sunacak.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal