17.09.2020-08:53 (Son Güncelleme:25.04.2024-03:42)


1

Koronavirüse yakalandığı yönündeki iddialara sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla cevap veren Bülent Ersoy, İzmir'in Çeşme ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Mide rahatsızlığı nedeniyle tedaviye alınan Ersoy, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.



2

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde koronavirüs olduğu yönündeki iddiaları test sonucunun Instagram sayfasında yayınlayarak yalanlamıştı.



3

Usta sanatçı, ‘Bu arada sağlığım hakkında da yapılan spekülasyonlara yine bu belge ile cevap veriyorum. Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkârı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar’ şeklinde açıklama yapmıştı.



4

Diva lakaplı Bülent Ersoy, dün akşam mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İzmir'deki özel bir hastanede tedavi altına alınan Ersoy, sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:



5

‘Bugün sabah saatlerinde midemdeki ülserden kaynaklanan bir kanama geçirdim. Şükürler olsun, sağlığım, sıhhatim yerinde.



6

Bugünkü kısa sureli tedavi ve müdahaleden sonra birkaç̧ gün içerisinde normal hayatıma döneceğim. Endişe edilecek bir durumum yok. Bilgilerinize. Sevgi ve saygılarımla’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr