Bugün orucun kaçıncı günü? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? 2022 Ramazan imsakiyesi ve bayram tarihi

Üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayı devam ediyor. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi'nin de içinde bulunduğu Ramazan ayı geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Oruç ibadetini yerine getiren kişiler, Ramazan ayının kaçıncı günü olduğunu, hangi gün biteceğini merak ediyor.

16.04.2022-23:07 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-23:07) Bugün orucun kaçıncı günü? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? 2022 Ramazan imsakiyesi ve bayram tarihi

11 ayın sultanı olan Ramazan, müslümanlar tarafından çeşitli ibadetlerle geçiyor. Kısa süre önce başlayan Ramazan ayının ne zaman biteceği ise merak konusu oldu. Peki Ramazan ayının bitmesine kaç gün var? Ramazan ayının kaçıncı günündeyiz?

Bugün Ramazan ayının kaçıncı günü

Müslümanların heyecanla beklediği Ramazan ayı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan Ramazan ayının bugün 15.günündeyiz. İlk oruçtan bu yana 15 gün geçti ve Ramazan ayının bitmesine 15 gün kaldı.

Ramazan ayı ne zaman bitecek

Ramazan ne zaman bitecek?

Müslümanlar tarafından çoşkuyla karşılanan Ramazan ayı 1 Mayıs günü sona erecek. Ardından 2 Mayıs günü Ramazan Bayramı olarak kutlanacak. 3 gün Ramazan Bayramı gerçekleşecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal