Bugün Libya'ya 150 Bin Doz Aşı Gönderilecek

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 150 bin doz koronavirüs (kovid-19) aşısının Hava Kuvvetleri'nin uçağı ile Libya'ya gönderilmek için yola çıktığını bildirdi.

14.04.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 27.04.2021-22:22) Bugün Libya'ya 150 Bin Doz Aşı Gönderilecek

Geçen günlerde Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile ortak basın toplantısında açıklama yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Libya'ya aşı yollanacağını bildirmişti.

Başkan Erdoğan, durumla alakalı "Libya'ya 150 bin doz koronavirüs aşısı teslim edeceğiz." dedi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Libya'ya temin edilecek aşı desteği açıklamasının akabinde Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kolları sıvadı.

MSB'nin sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden yapılan açıklamada, 150 bin doz koronavirüs (kovid-19) aşısının bugün Hava Kuvvetleri'ne ait uçak ile Libya'ya doğru yola hareket edeceği ifade edildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden konu ile alakalı yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Libya'ya gönderilecek olan 150 bin doz Covıd-19 aşısı için Ankara Etimesgut Havaalanı'nda hazırlıklarımız sürüyor. Libyalı kardeşlerimize ulaştırılacak olan aşılar, bugün Hava Kuvvetlerimize ait uçakla yola çıkacak."

Diğer taraftan paylaşımda, aşıların uçağa nakledildiğine dair görüntüler de yer aldı.

Bugün Libya'ya 150 Bin Doz Aşı Gönderilecek546

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal