Bugün hangi çekilişler var? Milli Piyango 27 Nisan 2022 çekiliş takvimi

Milli Piyango tarafından yapılan bir çok çekişil var. Haftanın 7 günü de yapılıyor. Peki bugün hangi çekilişler var? İşte detaylar...

27.04.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-16:11) Bugün hangi çekilişler var? Milli Piyango 27 Nisan 2022 çekiliş takvimi

Sayısal loto tutkunları için sevindiren haber geldi. Süperstar ile kazancınız katlanıyor.

Süperstar, numara sayısına göre kazancı katlıyor. Süperstar oynamak için 1 kolon doldurmak gerekiyor.  En az 2 en fazla 6 sayıyı bilersen ikramiye kazanabilirsin. Haftanın 3 günü yapılan çekiliş Süperstar için 90 topun içinden 1 tane çekilerek yapılır.

Çekiliş takvimi;.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ

SüperStar nasıl oynanır?

www.millipiyangoonline.com adresi üzerinden veya tüm bayileler de oynanabilir. Normal şekilde oynanan sayılsa loto kuponundan 1 kolan seçerek süperstar numarası seçmelisin. En az 6 en fazla 30 Süperstar numarası seçebilirsin. 30 seçerek şansını daha fazla arttırabilirsin. Dağıtım oranı sayısal loto olduğu gibi süperstar da da %55 tir.

Sayısal lotoda kurallar aynı şekilde iken süperstar da ise süperstar numarasını da bildiğin takdirde ek kazanç elde ediliyor. Lotodaki kazancın ile birleşiyor. Diyelim ki sayısal loto da tutturamazsan bile süperstar numarasını tutturan 10 TL ikramiye kazanırsın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal