Bugün eczaneler açık mı, nöbetçi eczaneler çalışıyor mu?

Bayram sebebi ile eczanelerin açık olup olmadığı merak konusu oldu. Banka, noter, kargoların 2 Mayıs Pazartesi günü Bayramın birinci günü kapalı olduğu için eczanelerinde açık olup olmayacağı yada hangi saatler arasında açık olacağı araştırılmaya başlandı. çevrildi. 2-3-4 Mayıs Bayramda eczaneler açık olacak mı, hangi saatler arasında açık? O halde bir bakalım 2 Mayıs Pazartesi eczane çalışma saatleri...

02.05.2022-15:43 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-15:43) Bugün eczaneler açık mı, nöbetçi eczaneler çalışıyor mu?

Bayram sebebi ile çoğu kamu ve kuruluşların kapalı olması gözleri eczanelere çevirdi. 2-3-4- Mayıslarında eczaneler açık mı? Eczane çalışma saatleri? gibi soruların yanıtlarını aramak için vatandaşlar araştırmalara başladı. İşte eczanelerin çalışma saatleri haberimizin içeriğinde sizler için yerini aldı.

2-3-4 Mayıs 2022 eczanelerin çalışma saatleri

Hafta içi her gün ve Cumartesi günleri açık olan eczanelerin çalışma saatleri 09:00 ile 19:00 arasındadır. 19:00 dan sonrada nöbetçi eczaneler hizmet vermektedir. Pazar günleri de aynı şekilde sadece nöbetçi eczaneler açıktır. Bu yıl Ramazan Bayramı 2-3-4 Mayıs tarihleri arasına denk gelmektedir. Bayram dolayısı ile eczaneler 3 gün kapalı olacaktır. Ancak nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edeceklerdir. Bulunduğunuz yerin nöbetçi eczanesine internet üzerinden ulaşabilirsiniz. 

bayramda eczaneler açık mı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal