Bu Yöntem Kaş ve Kirpik Uzatıyor

Çoğunlukla kadınlar hem gür kirpikleri olsun hem de uzun kirpikleri olsun isterler. Ama bu herkese olmaz. Özellikle birçok işlem yaptırarak hem kaşlarını kalınlaştırır hem de kirpik yaptırırlar. Bu yöntemler oldukça zararlıdır aslında. İşte size doğal yöntemlerle yapabileceğiniz kaş ve kirpik uzatma formülü…

23.06.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-13:01) Bu Yöntem Kaş ve Kirpik Uzatıyor

Gür kaşlara uzun kirpiklere sahip olmak için en basit görünen yolu tercih ediyoruz. Hem güzellik salonuna giderek çeşitli işlemler yaptırıyoruz. Ama doğal yöntemlerle de çok güzel kaşlara e uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Fakat çok dikkatli bir şekilde yapmanız gerekmelidir. Çünkü gözünüzü yakma ihtimali vardır.

KAŞLARI VE KİRPİKLERİ GÜZLEŞTİRMENİN FORMÜLÜ

İlk olarak kaş fırçası ya da bitmiş rimelinizin fırçasıyla kaşlarınızı ve kirpiklerinizi tarayın. Makyajınızı temizlediğiniz pamuğun üzerine birkaç damla zeytinyağı dökün. Ardından nazik hareketlerle kirpiklerinizin üzerinden pamuğu gezdirin. Daha sonra 3- 4 dakika bekletip bol su ile yıkayın. Dilerseniz fırçanın üzerine 3 damla E Vitamini ekleyin. E vitamini kaşların daha çabuk toparlanmasına yardımcı olacaktır.

Vazelinin özellikle kirpiklerde ve karda düzenli kullanımda uzama sağladığını biliyor muydunuz? Yatmadan önce bir tatlı kaşığının yarısı kadar vazelini uygulayın. Uyandığınızda gözlerinizi muhakkak ılık bir su ile yıkayın. Bununla beraber sakın makyajlıyken uyumayı düşünmeyin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal