Bu Yoldan Geçenler Dikkat! Karayolları Çalışmaları Devam Ediyor

Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Yetkililer, yol güzergahı üzerinde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması konusunda sürücüleri uyardı.

24.11.2021-09:40 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-09:55) Bu Yoldan Geçenler Dikkat! Karayolları Çalışmaları Devam Ediyor

Karayolları Genel Müdürlüğü, yapım ve onarım çalışmalarının devam ettiği bölgeleri açıkladı. Bu bölgelerde trafik akışı kontrollü şekilde ilerliyor. 

Yetkililer, yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden yol güzergahı üzerinde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması konusunda sürücüleri uyardı. 

ÇALIŞMALARI DEVAM YERLER TRAFİĞE KAPATILIYOR

Denizli-Antalya yolu üzerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın Denizli istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştiğini bildirdi. 

Tem Otoyolu’nun Hadımköy- Mahmutbey kavşaklarında 22.00-06.00 saatlerinde üstyapı yapılandırma çalışmaları devam ederken, İstanbul istikametinde ulaşım iki yönlü sürdürülüyor. 

Ankara’da Ayaş-Sincan kavşakları 0-1. Kilometrelerinde ve İstanbul istikameti üzerindeki Ayaş Kavşağı Ayrım Yolu Köprüsü’nde genleşme derzi çalışmalarını sürdürürken, ulaşım alternatif kavşaklardan sağlanıyor. 

Nevşehir-Aksaray yolunun 21-24. Kilometrelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım yolun tek bölümünden çift yönlü olarak gerçekleştiriliyor. 

Aydın- Muğla 6-8 kilometrelerindeki Çiftlikköy Kavşağı yapılandırma çalışmaları devam ederken ulaşım tek yol üzerinde çift yönlü devam ediyor. 

Eskişehir-Kütahya yolunun 41-42. Kilometrelerinde yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli şekilde ilerliyor. 

Amasya-Taşova şehir geçişindeki köprü çalışmaları devam ederken, ulaşım kontrollü şekilde sürdürülüyor.

Bartın-Safranbolu 33-35. kilometrelerindeki Kavlakdibi Köprüsü yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor. 

Diyarbakır-Mardin yolunun 4-8. kilometrelerindeki yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım çift yönlü sağlanıyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74. kilometrelerindeki çeşitli bölgelerde refüj düzenlemesi, yaya kaldırımı, rampa ve uyarıcı yüzey oluşturulma çalışmaları 07.00-18.00 saatlerinde yapılacak olup, ulaşıma tek şeritten kontrollü şekilde sağlanacağı bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal