Bu yıl Ramazan çadırları kurulacak mı? 2022 Ramazan Çadırı adresleri

On bir ayın sultanı Ramazan ayı için geri sayım devam ediyor. 2 Nisan günü başlayacak olan Ramazan ayı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ramazan ayı yaklaşmışken, Ramazan’ın geleneklerinden olan Ramazan Çadırı da merak konusu oldu. Bu sene Ramazan Çadırı kurulacak mı? Sorusu araştırılmaya başlandı.

31.03.2022-18:24 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-18:24) Bu yıl Ramazan çadırları kurulacak mı? 2022 Ramazan Çadırı adresleri

Müslümanlar Ramazan ayını tatlı bir telaş içinde bekliyor. Mübarek Ramazan ayı için hazırlıklar devam ederken, Ramazan’ın geleceklerinden olan Ramazan Çadırı da merak konusu oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle geçen senelerde tedbir amacıyla kurulmayan Ramazan Çadırı bu sene kurulacak mı? Sorusu gündeme geldi. 2022 yılında Ramazan Çadırının kurulup kurulmayacağı ya da Ramazan etkinliklerinin yapılıp yapılmayacağı konusuna cevap aranıyor.

Ramazan Çadırı

Ramazan Çadırı kurulacak mı?

Osmanlı döneminden bu güne kadar her Ramazan kurulan Ramazan Çadırı geleneği, geçen senelerde koronavirüs tedbirleri dolayısıyla kurulaşamamıştı. Koronavirüsün gölgesinde tedbirlerle normalleşme adımları atılırken, bu Ramazan ayında Ramazan Çadırı kurulup kurulmayacağı merak edilmeye başlandı. Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve açık alanda maske zorunluluğunun kaldırılması gibi atılan pek çok adım vatandaşları umutlandırdı. Ramazan Çadırının kurulmasını isteyen birçok kişiyi sevindiren haber geldi. Kovid-19 tedbirlerinin esnetilmesi ile birlikte bu sene Ramazan Çadırlarının kurulması planlanıyor. Bu Ramazan ayında Teravih namazının da toplu halde camilerde kılınabileceği açıklanmıştı. Türkiye’nin dört bir yanında Ramazan ayında Ramazan Çadırları kurulurken, İstanbul’un bütün semtlerinde Ramazan Çadırı kurulması planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal