06.10.2021-10:40 (Son Güncelleme:12.10.2021-17:43)


1

Yalçın Koşukavak, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da göreve başlamış ancak görevi fazla uzun sürmeden karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırmıştı.



2

Geçtiğimiz sezonun ortasında Çaykur Rizespor'da göreve başlayan Bülent Uygun, bu sezona iyi bir başlangıç yapmamış ve takımı galibiyet ile haftalarca tanışamayınca görevinden ayrılmıştı.



3

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da göreve başlayan Çağdaş Atan, bu sezona iyi bir başlangıç yapamamış ve yönetim ile bir görüşme gerçekleştirerek karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesini feshetmişti.



4

Geçen sezon da Antalyaspor'da görevinin başında olan Ersun Yanal bu sezona iyi bir başlangıç yapamamış ve özellikle taraftarların yoğun baskısının ardından görevinden ayrılma kararı almıştı.



5

Geçtiğimiz sezon ortasında Göztepe'de göreve başlayan tecrübeli teknik adam Ünal Karaman, bu sezona iyi bir başlangıç yapamamış ve sonrasında görevinden ayrılmaya karar vermişti.



6

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun ilk ayrılığı olarak tarihe geçen Kasımpaşa'da Şenol Can'ın ayrılığı nedeni bir türlü ortaya çıkmazken sürpriz bir şekilde ayrılık gerçekleşmişti.



7

Geçtiğimiz sezon Başakşehir'de göreve başlayan Aykut Kocaman, bu sezon oldukça kötü bir performans sergilemiş ve son olarak yönetime istifasını sunarak görevden ayrılmıştı.



8

Yeni Malatyaspor'da göreve gelen İrfan Buz, arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından yönetim ile görüşerek karşılıklı olarak anlaşma sağlayıp görevinden ayrıldı.



9

Adana Demirspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinde büyük bir pay sahibi olan Teknik Direktör Samet Aybaba, takımdaki yıldız futbolcular Mario Balotelli ve Younes Belhanda ile yaşadığı problemlerin ardından takımdan ayrılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR