11.05.2022-16:55 (Son Güncelleme:27.07.2023-15:53)


1

Eşinin hastalığı hakkında bilgi veren adam şunları dedi; "Doktorlar, 4 veya 5 ay içinde tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olabileceğini, ardından 8. ayda son birkaç hafta boyunca yatalak olacağını söyledi. Tabii daha hızlı kötüleşmezse..."



2

Daha sonra eşinin isteğini açıklayan adam herkesi şok edecek olan şu sözleri söyledi; Geçenlerde beni oturttu ve yapmak istediği son şeylerden birinin önceki partneriyle seks yapmak olduğunu söyledi.



3

Yani şimdi bununla baş başa kaldım. Dürüst olmak gerekirse, kafam çok karışık ve bunu benden istediği için ihanete uğradım. Ölmek üzere olduğu için evet demek zorunda kalacağım bir konuma getirilmiş gibi hissediyorum.



4

öylemek istediğimi biliyorum ama bu doğru mu bilmiyorum. Eski sevgilisiyle seks görünüşe göre o kadar iyiydi ki ölmeden önce bir kez yapması gerekiyor. Sadece bununla ilgili her şeyden nefret ediyorum. Gerçekten ne yapacağımdan emin değilim"



5

Bazı kullanıclar "asla kabul etme böyle bir saçmalık olamaz" derken bazıları ise "bence kabul et zaten az bir ömrü kalmış" dedi.



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr