Bu hafta vizyona hangi filmler girecek? Vizyona girecek filmler - 15 Nisan 2022 Cuma

Hafta sonu yaklaşırken sinemaseverler vizyona giren yeni filmlerin araştırmasını yapmaya başladılar. 'Bu hafta vizyona hangi filmler girecek?' sorusuyla en yeni filmler için bilet almak isteyen sinemaseverler için gösterimde olan yapımları haberimizin detayında derledik.

15.04.2022-02:38 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-02:38) Bu hafta vizyona hangi filmler girecek? Vizyona girecek filmler - 15 Nisan 2022 Cuma
Beyazperde tutkunları, hafta sonunu yeni filmleri seyrederek geçirmeyi planlarken, vizyonda olan yeni yapımların hangileri olduğunu merak ediyorlar. Sinema salonlarında bilet alarak yerlerini ayırtma isteyen sinemaseverler, bu hafta sonu gösterimde olan filmlerin listesini sorguluyorlar. Peki, Bu hafta vizyona hangi filmler girecek? İşte, günün en çok merak edilen sorusunun yanıtı..

Vizyona girecek filmler - 15 Nisan 2022 Cuma

- Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları


Fantastik Canavarlar filminde karanlık büyücü Gellert Grindelwald, büyücülük dünyasında kontrolünü ele geçirmek ister ve bu yönde harekete geçer. Grindelwald'ın büyücülük dünyası ile ilgili düşüncesini öğrenen Profesör Albus Dumbledore, önce onu tek başına durdurmak ister.

- Çağrı 

Çağrı filminin konusu İslam'ın doğuş hikayesini anlatıyor.

- 7 (Yedi)


7 filminin konusunda ise 7 ayrı karaktere sahip olan ve sürekli birbirleri ile iç içe geçen hikayeleri olan kişilerin hayatını ele alıyor.

- Çıngırak


Bu hafta vizyona giren bir diğer film ise Çıngırak. Çıngırak filminin konusunda ise yasa dışı yol izleyerek evlat edinen bir ailenin balına gelen olaylar anlatılıyor.

- Zalo


Zalo filminde ise yaşanan bir olaydan dolayı uzun yıllar görüşmediği ikiziyle tekrar bir araya gelen Zalo Ağa'nın hikayesi ele alınıyor.

- Azaim: Cin Mezarlığı


Hafta sonu vizyonda olacak olan Azaim filminde ise cinler ile iletişim sağlayan bir köy ahalisinin başlarına gelen olaylara şahit olacaksınız.

- Troll: Kuyruklu Macera


Troll: Kuyruklu Macera filminde hem babasını hem de krallığını kurtarmak amacıyla arkadaşlarınında yardımıyla tehlikeli bir maceraya atılan Trim'in hikayesi var.

- Stardust 


Stardust filminde ise2016 yılında hayatını kaybeden ve müzik tarihinin zamanında en büyük ikonu olarak sayılan ünlü müzisyen David Bowie'nin hayat hikayesi anlatılıyor.

- Lanetli Tapınak 


Lanetli Tapınak filminde ise Mısır tanrısıyla iletişim kuran genç bir kadının yaşadıkları konu ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal