Bu Egzersiz Hareketleriyle Bacaklarınızı Bir Beden İnceltin!

Diyet programları egzersizlerle desteklenerek daha fit bir görünüm kazanılabilir. Sizler için bacak bölgesinde harika değişimler yaratacak egzersizleri derledik. Bacak inceltmek için hangi egzersizler yapılmalıdır? Detaylar haberimizde...

19.06.2017-18:06 - (Son Güncelleme: 04.10.2021-18:01)

Kişilerin ortak sorunlarından biri de bölgesel kilolardır. Uygulanan diyet programları bazı bölgeler için yeterli değildir. Diyet programları egzersizlerle desteklenerek daha fit bir görünüm kazanılabilir. Sizler için bacak bölgesinde harika değişimler yaratacak egzersizleri derledik.

FİT BACAKLAR İÇİN BU EGZERSİZİ UYGULAYIN!

- Ayaklarınızı omuz genişliğinizden daha geniş olacak bir biçimde şekilde açın. Duruşunuzu bozmadan, oturma pozisyonuyla aşağıya doğru hareket ederek yavaşça başlangıç pozisyonunuza geri dönün.

- Ayak parmak ucu ile bacaklarınız birbirine yapışık olacak şekilde kalkın. Dizlerinizi kırarak yere eğilin ve başlangıç pozisyonunuza tekrar geri dönün. 

- Ayaklarınızı omuz genişliğinizden daha geniş olacak şekilde açarak elinize ağırlık alın ve karın bölgenizin önünde tutun. Sonrasında ise vücudunuzu aşağı doğru hareket ettirip aynı anda ağırlığı da omuz seviyenize gelecek şekilde dik pozisyonunuzu bozmadan yukarıya doğru kaldırın.

- Yere uzanarak dizlerinizi kırın ve bacaklarınızın arasına lastik top alarak 30 saniye boyunca lastik topu dizleriniz arasında sıkın.

- Sol bacağınızla öne doğru geniş bir adım atarak diziniz ile dik bir açı oluşturup kalçanızı aşağıya doğru indirin. Sağ ayağınızdan aldığınız kuvvet ile eski pozisyonunuza geri dönerek aynı hareketi sol bacağınızla da yapın.

- Yere yan bir şekilde uzanarak üstte kalan bacağınızı yukarı doğru kaldırıp indirin. Bu hareketi diğer bacağınız için de tekrarlayın. Tüm bu egzersiz hareketlerini düzenli olarak yaptığınız takdirde bacaklarınızdaki olumlu değişimi fark edeceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal