Bu 3 yöntem pencereleri pırıl pırıl yapacak! Suya bir kaşık eklemeniz yeterli

Cam temizlemenin korkulu rüya olduğu evlere müjde dolu haber verildi! Bu yöntem sayesinde artık cam temizlemek rutin temizlik işlerinin içerisine dahil olacak. Pencereleri pırıl pırıl yapacak yöntem bulundu. Tek seferde suya bir kaşık eklerseniz camlarınız parlayacak.

03.04.2024-14:58 - (Son Güncelleme: 03.04.2024-16:05) Bu 3 yöntem pencereleri pırıl pırıl yapacak! Suya bir kaşık eklemeniz yeterli

Ev temizliğiyle ilgilenen pek çok kişinin cam temizleme korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Özellikle uzun ve geniş camların temizlenip parlatılması pek çok kişinin saatlerini alıyor. Kışın yağan yağmurdan, yazın ise sıcaktan sürekli temizlenmesi ertelenen camlar için mükemmel yöntemler bulundu. Bu 3 farklı tüyoyla camlarınızı pırıl pırıl yapmaya hazır olun. Cam temizleme suyunuza bir kaşık eklediğiniz anda camlarınızı parlaklığı karşısında şok geçireceksiniz. Lekeler, tozlar, kirler hepsi geride kalacak! Doğal ışığı anında evinizin içerisinde çarşaf gibi camdan alabileceksiniz.

Sıvı bulaşık deterjanı

Temiz bir kovanın içerisine ılık suyunuzu doldurun. İçerisine bir kaç damla sıvı bulaşık deterjanı ekleyin. Temiz ya da daha önce kullanmamış olduğunuz mikrofiber bezinizi ya da süngerinizi hazırladığınız sabunlu su karışımına ekleyerek; yukarıdan aşağıya başlayıp pencerenizin yüzeyini temizleyin. Temiz bir bez yardımıyla sildiğiniz deterjanlı suyun etkisini görünce kesinlikle hayran kalacaksınız!

Bu 3 yöntem pencereleri pırıl pırıl yapacak! Suya bir kaşık eklemeniz yeterli

Sirkeli su

Camınızı sirke ve suyla hazırlamış olduğunuz solüsyonunuzu ya da ticari bir cam temizleme ürünü her yerine denk gelecek şekilde püskürtün. Daha sonra mikrofiber bez yardımıyla ile silin. Eğer camlarınız çok fazla tozlanmışsa, bu işi yapmadan önce tozun kabasını almak için bir bez yardımıyla silmeyi unutmayın.

Amonyaklı su

Bir kap dolusu amonyağı temiz su ile karıştırın. Tüy bırakmayan temiz bir havlu ya da gazetenin siyah beyaz sayfalarında kullanarak z şeklinde bir hareketle pencerenizi tamamen kurulayın. Dilerseniz pencerenizi kurulamak için temiz kağıt havlu da kullanabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal