25.06.2018-14:54 (Son Güncelleme:26.04.2024-02:53)


1

Boyun dövmesinin bir diğer riski de çalışma hayatınızla ilgili. Kurumsal bir şirkette çalışıyorsanız ya da ileriki zamanlarda çalışma ihtimaliniz varsa, boyun bölgesinde bulunan bir dövme işveren için sorun olabilir. Bu riske girmemek için minimal dövmeler tercih edebilirsiniz. Küçük ve sevimli dövmeler çoğu kişi için sorun olmayacaktır muhtemelen.



2

Boyun bölgesine yapılan dövmeler, gizleme imkanı kısıtlı olduğu için biraz riskli olabilir. Kimi zaman insanlar dövmelerini gizlemek isterler, bu yüzden vücudun elbise ile kapatılabilen bölgelerine dövme yaptırmak daha mantıklı olabilir.



3

Fakat boyun dövmeleri, kadınlarda erkeklere oranla daha az risklidir çünkü kadınların uzun saç avantajı vardır. Kulak arkası, ense, boynun yan bölgesi gibi yerlere yapılan dövmeler saç ile gizlenebilir.



4

Dövmenizi sergilemek istediğinizde ise saçlarınızı toplamanız yeterli olacaktır.



5

Boyun dövmesinin bir diğer riski de çalışma hayatınızla ilgili. Kurumsal bir şirkette çalışıyorsanız ya da ileriki zamanlarda çalışma ihtimaliniz varsa, boyun bölgesinde bulunan bir dövme işveren için sorun olabilir.



6

Bu riske girmemek için minimal dövmeler tercih edebilirsiniz. Küçük ve sevimli dövmeler çoğu kişi için sorun olmayacaktır muhtemelen.



7

En çok merak edilen soru ise; boyuna yapılan dövme acıtır mı? Evet, diğer bölgelere oranla biraz daha acıtabilir.



8

Hassas bir bölge ve iğne ile yapılan bir işlem neticede. Tabi bu sizin acya dayanma eşiniz ve dövmecinizin profesyonelliğine göre de değişebilmekte.



9

Bazı dövmeciler acıyı azaltmak için özel kremler kullanıyor. Fakat bazıları da dövme kalitesiyle ilgili olarak bu tür kremler tercih etmemekte. Daha detaylı bilgi için bunu dövmecinizle konuşabilirsiniz.



10

Boyun bölgesi için en çok tercih edilen dövme modelleri; kuş, müzik notası, kalp, kelebek ve çiçeklerden oluşan minimal tasarımlar. Bu tür küçük dövmeler en çok kulak arkasına yaptırılıyor.



11

Boynun yan bölgesine yaptırılan büyük gül dövmeleri ise son zamanlarda oldukça revaçta. Daha cesur olanlar ise boynun ön bölgesine ya da boynu komple kaplayan dövmeler yaptırmakta.



12



13



14



15



16



17



18



19



20



21



22



23

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR