01.10.2022-16:48 (Son Güncelleme:05.09.2023-10:45)


1

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci, FOX TV ekranlarında Esra Ezmeci ile Karşıya Karşıya programıyla ekranlara geliyor.



2

Takipçilerinin cinsel hayatlarına tavsiye veriyor

Takipçilerinin cinsel hayatlarına tavsiye veriyor

İnsanların cinsel hayatlarına dokunan Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından da takipçilerine yardımcı oluyor.



3

Gelen itiraflar şaşırtıyor

Gelen itiraflar şaşırtıyor

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye birbirinden ilginç itiraflar geliyor. Ezmeci bu itirafları sosyal medya hesabından yayınlıyor.



4

Gelen itiraflar

Gelen itiraflar

Bir kullanıcının "12 yıllık evliyim kocamın cinsel organını görmedim cinsellikten önce beyaz çorap takıyor" itirafı gündem oldu. Esra Ezmeci ise "Bu konuda çekinceleri ve utangaçlığı olabilir. Eşinizle bu konuyu konuşabilirsiniz." yanıtı verdi.



5

Başka bir kullanıcı, "Vücut temizliğimi eşim yapmak istiyor ve yapıyor bu normal mi?" sorusunu sorunca Esra Ezmeci, "Herkesin kendi kişisel bakımını kendi yapması en doğrusu. Ama tabi temizlik derken sadece arada sırt keselemekse olur ama daha kişisel bakım işlerini herkes kendi yapması daha doğru." cevabını verdi.



6

Farklı bir kullanıcı, "Görümcem babama kaçtı annemle kaynanam birbirinin saçını yoldu ben ne yapmalıyım?" sorusunu sordu. Ezmeci, "Siz burada evliliğinizi korumanız lazım. Eşinizle ilişkinizin bozulmaması için bu durumla ilgili hiçbir ilginiz ve bilginiz olmadığını anlatın." dedi.



7

Kendisine gelen "Hocam lütfen görün 44 yaşındaki yengem beni baştan çıkardı beraber oluyoruz nasıl kurtulabilirim" itirafına, "Sizin böyle bir durumda uzak durmanız gerekiyor. Sınır çizin ve sert çıkışın, baştan çıkmayın siz kendi irade gücünüzü kullanın" yanıtını verdi.



8

"Eşim beni ilişkide başkalarıyla paylaşmak istiyor. Bunu istediğini sürekli söylüyor, ısrar ediyor" itirafına ise "Asla kabul etmeyin ve bu konuyu açtığı için bile pişman olacak kadar bedel ödesin" yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr