07.03.2022-14:22 (Son Güncelleme:07.03.2022-14:42)


1

Ferrari firmasının kurucusu Enzo Ferrari, 1988 yılında hayatını kaybetti. Hemen hemen 1 ay sonra, futbolcu Mesut Özil dünyaya geldi. Portrelerini karşılaştırmaya kalktığınızda ikiz kardeşler olduklarını düşünebilirsiniz.



2

Mısır'ın gümüş dönemi olarak isimlendirdiği süreçte aktris Zubaida Tharwat ile Jennifer Lawrence'in birbirine olan inanılmaz derecede benzerliği ilgi çekici.



3

Fantezi eserleri kaleme alan yazar Morgan Robertson, Titanik'in batışından 14 yıl önce 1898'de batmış bir geminin öyküsünü anlatan roman Göçebe'yi yazdı ve gemi titan adını taşıyordu. Ancak sadece ürkütücü bir tesadüf görebildiğimiz bir isim değildi. Hem kurgusal hem de gerçek gemi yıkılamaz, benzer teknik özelliklere sahipti, uygun bir sayıda can filikası yoktu ve kuzey atlantikteki buz dağlarıyla çarpıştı.



4

Lincoln, şükran günü arifesinde Kennedy, paskalya'dan hemen önce öldürüldü. her ikisininde dört çocuğu vardı. her ikisininde billy graham adında bir arkadaşı vardı. Kennedy'nin bayan Lincoln adlı bir sekreteri vardı. Başkan Lincoln'ün John adlı bir sekreteri vardı.



5

Hoover Barajı'nın yapımı sırasında hayatını kaybeden ilk insanlardan biri, hazırlık çalışmalarını yürütürken 20 aralık 1922'de ölen George Tierney idi. inşaat sırasında ölen en son kişi George'un oğlu Patrick Tierney idi. Ayrıca 20 Aralık'ta öldü.



6

1895'de Ohio eyaletinde iki araba çarptı. Bu kazanın özelliği, bu süre zarfında, otomobil üretimi sadece yeni başlamıştı ve Ohio'da sadece iki araba vardı. Ne yazık ki, o sırada otomobil kazaları belgelenmemiştir ve bu nedenle bu davanın resmi kayıtları atlatılmamıştır.



7

Temmuz 1975'te, Bermuda Adaları'nda yaşayan 17 yaşındaki Erskine Lawrence Ebbin, taksi çarptığında motosikletindeki yol boyunca sürüyordu. Hemen hemen bir yıl önce, Temmuz ayında da, Erskine'in 17 yaşındaki kardeşi öldürüldü. Aynı motosiklete biniyordu ve bir taksiyle de öldürüldü. Tekerleğin ardında aynı sürücü vardı ve aynı yolcu taşıyordu.



8

Birinci Dünya Savaşı sırasında öldürülen ilk ve son İngiliz askerlerinin mezarları birbirinden 6 metre uzakta bulunur ve temel taşları birbirlerine bakar. Bu düzenleme hiçbir şekilde kasıtlı değildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr