Böyle insanlar kaldı mı? Yolda 10 bin dolar buldu: Emniyet güçlerine giderek parayı teslim etti!

Yolda bulduğu 10 bin doları sahibine teslim etmek için emniyete gitti. Polis kamera kayıtlarını inceledikten hemen sonra parayı sahibine iletti.

12.05.2022-13:52 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-16:55)

Yolun üzerinde paraları gören esnaf dolarları yerden alarak sahibine ulaştırabilmek için emniyete gitti. Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarını inceledikten sonra paraları düşüren adamı tespit ettiler. Kısa süre sonra düşürdüğü dolarları teslim alan Mustafa Güloğlu, "Polis ekipleri bana ulaştı, parayı bulan helal süt emmiş bir insanmış” ifadelerini kullandı.

10 bin doları yere düşürdü

Meydana gelen olay, dün saat 15.00’da yaşandı. Mustafa Güloğlu, Kağıthane Çağlayan Vatan Caddesi üzerinde aracını park ettikten sonra bankadaki işlemleri için aracından indi. O anda Güloğlu, pantolonunun araka cebinde bulunan 10 bin doları yere düşürdü.

Yolda 10 Bin Dolar Buldu

Polis merkezine davet etti

Parasının düştüğünü hissetmeyen Güloğlu, işlemleri için bankaya doğru hareket etti. Yol üzerinde duran dolarları, peynirci dükkanında alışveriş yaptığı marketten çıkan Recep Furkan Leventoğlu farkına vardı. Leventoğlu, düşen parayı bulduktan sonra olay mahallinde bir süre bekledi. Kimseyi göremeyince Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çağlayan Polis Merkezi Amirliği'ne parayı teslim etti. Olayın üzerine Kağıthane polisi, olay mahallini öğrendikten sonra o çevredeki kameraları inceledi. Çağlayan Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma ve Soruşturma Büro ekiplerinin sürdürdüğü çalışma sonucunda aracın plakasından dolarların sahibi Mustafa Güloğlu'na ulaşılarak polis ekipleri, paraların teslim için kendisini polis merkezine davet etti. Paraları teslim eden Recep Furkan Leventoğlu da emniyette polis ekipleriyle birlikte Güloğlu'nun gelmesini bekledi. Güloğlu’nun gelmesinin ardından deste halindeki 10 bin sahibine teslim edildi. 

Bu paranın asla geri döneceğini tahmin etmiyordum

Emniyetin önünde olay ile ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Güloğlu, Recep Furkan Leventoğlu'na ve Türk polisine teşekkür ederek, "Ülkemizde, helal süt emmiş insanların olduğunu görmekten gurur duyuyoruz. Ticaretle uğraştığım için zaman zaman yüklü miktarda paralar taşıyabiliyorum. Bankaya gittiğimde, bir miktar paranın eksik olduğunu fark ettim. İstanbul gibi yerde, bu paranın asla geri döneceğini tahmin etmiyordum. Allah razı olsun, polis ekipleri bana ulaştı. Geldim, parayı bulan arkadaş ile tanıştım, çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal