05.07.2022-17:45 (Son Güncelleme:25.12.2023-14:12)


1

Kızının kocaya kaçtığını iddia eden baba verdiği ifade kızının kaçırıldığı yönündeydi.



2

Kızının daha önce de aynı kişiyle ilişkisi olduğunu söyleyen baba “Kızımın kaçtığı kişiyle daha önce de ilişkisi vardı. Geçen yıl daha 16 yaşındayken imam nikahı kıyılırken görüntülerini çekip bana gönderdiler ama kızımın yaşı küçük olduğu için karşı çıktım. Ben onun okumasını istiyorum ama okulunu da aksattı. Bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum. 16-17 yaşında kız ne yemek yapabilir ne iş yapabilir? Çok perişanız, ayakta duracak halimiz yok.” dedi.



3

Fakat olaydan kısa süre sonra babanın kızı Emine Nur Y., bir video çekererek babasının iddialarını yalanladı.



4

Eşinin yanında mutlu olduğunu ve 1 yıl önce dini nikah kıydıklarını söyledi.



5

“Babamın rızası vardı. Hatta imam nikahı onun evinde oldu. Daha sonra resmi nikah için belgelerimizi toparlamaya başladık. Yaş durumundan dolayı babamın ve annemin imzası gerekiyordu. Babam ikimizi yanına çağırdı. Özgür'den başlık parası olarak 200 bin lira istedi. Eşim ise bu parayı veremeyeceğini belirtti. Babamın söylediği her şey yalandır. 200 bin lirayı alamayınca evliliğe izin vermekten vazgeçti. Bana sürekli psikolojik baskı uyguladı. Evlatlıktan reddettiğini söyledi. Özgür'ü arayarak 'gel beni al yoksa canıma kıyacağım' dedim. Onunla çok mutluyum. Ailemin yanına dönmek istemiyorum.”



6

Babasının kızını maddi geliri yüksek kişilere vermek istediğini söyleyen koca Özgür Dolaş Hüseyin Y.'nin çıkar amaçlı davrandığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR