Boşanmak istedi katledildi! Ünlü şarkıcı kocası tarafından acımasızca öldürüldü! Sokak ortasında silahlar patladı bu kadarına da pes dedirten olay

Son dakika olayı olarak gündeme damgasını vuran cinayet haberi duyanları şaşırttı. 21 yaşındaki genç şarkıcı, avukat eşi tarafından boşanmak istediğinden kafasına vurularak öldürüldü. 3 el ateş edilmesi sonucunda son kurşunun kafasına denk gelmesiyle hayatını kaybeden ünlü isimin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Katil koca tutuklandı mı? İşte detaylar...

28.06.2022-18:39 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-18:39) Boşanmak istedi katledildi! Ünlü şarkıcı kocası tarafından acımasızca öldürüldü! Sokak ortasında silahlar patladı bu kadarına da pes dedirten olay

Boşanmak istediği için öldürülen kadın bu sefer 21 yaşındaki Meksikalı şarkıcı Lydya oldu. 79 yaşındaki eşine boşanmak istediği söylemesi üzerine restoranda arbede çıkarak silah sesleri duyuldu. Olay yerine polislerin gelmesi üzerine avukat Jesus Hernandez'in tutuklandığı basınlarda yer aldı.

21 yaşındaki şarkıcıdan şok eden ölüm haberi!

21 yaşındaki Meksikalı şarkıcı Lydya boşanmak istediği 79 yaşındaki avukat eşi Hernandez tarafından restorandın ortasında öldürüldü. Boşanmak istemesi nedeniyle hayatını kaybeden Lydya'nın katili kocası Hernandez olurken koruma polisleri tarafından apar topar tutuklandı.

Kafasından vurulan şarkıcı

Yemek yediği sırada öldürüldü

Evliklerinin yolunda gitmemesi nedeniyle 2 aydır kavgaların boy gösterdiği evlilikte genç şarkıcı Lydya, Meksika'da bir restoranda akşam yemeği yediği sırada eşi tarafından 3 el ateş edilerek ölüme terk edildi. Koruması ile restoranta gelen avukat Hernandez, yemek yiyen genç kadına acımadan peş peşe ateş etti. Olay esnasında hayatını kaybeden şarkıcı Lydya'nın kafasından vurulduğu belirlendi.

Şiddet görüyordu

Katil Jesus Hernandez'in tutuklanmasının ardından polislere rüşvet teklif ederek serbest bırakılması istendiği öğrenildi. Şarkıcı Lydya'nın şiddet gördüğü ve bu nedenle kocasından boşanmak istediği ortaya çıktı. 2021 yılında kocası tarafından tabanca ile tehdit edildiği kayıtlarda yer almaktadır. Fakat ikilinin ne kadar süredir evli olduğu hakkında net bir bilgi yer almamaktadır.

Kafasından vurulan şarkıcı

3 kez ateş edildi

Olay yerinde yer alan görgü tanıkları olay anı hakkında Jesus'un 3 kez ateş ettiğini ve üçüncü ateşin 21 yaşındaki şarkıcı Lydya'nın kafasına denk geldiğini ifade etti. Konu hakkında araştırmalar devam ederken Jesus'un soruşturulmasının başladığı da öğrenildi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal