Boşanmak İstedi Eşi Tarafından Öldürüldü

Bir kadın cinayeti haberi daha geldi. Son dönemde artan ölüm haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ankara'da boşanacağı eşini öldürdü.

29.12.2019-19:29 - (Son Güncelleme: 29.12.2019-19:12) Boşanmak İstedi Eşi Tarafından Öldürüldü

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, mahkemenin kendisine uzaklaştırma kararı verdiği Dursun Ö., boşanma arifesinde olduğu Deniz Ö.'yü silahla vurarak öldürdü. Dursun Ö., kadını öldürdükten sonra da kendini vurdu.


Olay, saat 14.30 sıralarında, Altındağ'a bağlı Gültepe Mahallesi Çimenli Sokak'ta meydana geldi. Deniz Ö., bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Dursun Ö.'den boşanma kararı alıp, evden ayrıldı.

Dursun Ö. kadını tehdit etmeye başlayınca Deniz Ö., şikayetçi olup, Dursun Ö. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Uzaklaştırma kararına rağmen kadının peşini bırakmayan Dursun Ö., bugün öğle saatlerinde, Deniz Ö.'nün kaldığı eve gitti. Deniz Ö. ve Dursun Ö. arasında tartışma çıktı. Dursun Ö., yanında getirdiği tabancayı çıkarıp, kadına ateş etti. Daha sonra aynı silahı kendisine doğrultup, ateşledi.

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, yaptığı kontrolde, Deniz Ö. ile Dursun Ö.'nün yaşamını yitirdiğini belirledi.


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal