Boş Çerçeve film konusu ve oyuncuları

Boş Çerçeve filminin konusu ne? Boş Çerçeve filminin yönetmen ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Film hakkında detaylar ve merak edilenleri sizler için derledik.

27.06.2022-18:37 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-18:37) Boş Çerçeve film konusu ve oyuncuları

Film Alev ile Ferit'in aralarında başlayan aşkı konu almaktadır. Film hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik. Filmin başrollerinde kimler var?

Filmin yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez'in oturduğu, filmin başrollerinde de usta oyuncular Hülya Koçyiğit, Nezihe Güler, Kartal Tibet bulunmaktadır. Bir döneme oyunculuklarıyla yön veren bir ekip filmin başrollerini paylaşmaktadır. Film türü Romantik-Dram olan Boş Çerçeve Yeşil Çam filmlerinde kült bir yapımdır.

Boş Çerçeve

Filmin Konusu Ne

Alev ve Ferit'in birbirlerine aşık olmasını konu edinen film, hikayesi çocukluğa dayanmaktadır. Aslında ikili çocukken aileleri tarafından da beşik kertmesi olmuşlardır. Aradan geçen uzun yıllardan sonra birer yetişkindirler. Aileleri tarafından beşik kertmesi oldukları için geçen onca sürede tanışmaları için baskı görmeye başlarlar. Evlilik düşünmeyen ve bu olaydan rahatsız olan iki tarafta nitekim ailelerinin ısrarını kıramaz. Tanışmayı kabul ederler. Tanıştıktan sonra başlarına gelen olaylar birbirlerini daha iyi tanımaya vesile olur ve bir hikaye başlar.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal