Borussia Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose Beşiktaş Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Borussia Dortmund teknik direktörü Marco Rose, Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

08.12.2021-10:07 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-10:15) Borussia Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose Beşiktaş Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ı 5-0 mağlup eden Borussia Dortmund'da teknik direktör Marco Rose maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Teknik adam yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

MARCO ROSE'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Borussia Dortmund teknik direktörü Marco Rose, yaptığı açıklamada temsilcimiz Beşiktaş'ı maçın başlangıcından bu yana ciddiye aldıklarını ve 90 dakika boyunca taraftarlara güzel bir maç seyri sunduklarını belirtti. 45 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaşlı defans futbolcusu Welinton'un kırmızı kart görmesinin ardından penaltıdan gelen golün takımı daha da rahatlattıığını da aktardı.
Beşiktaş maçıyla Şampiyonlar Ligi'ne saygın bir kapanış yaptıklaırnı ifade eden Marco Rose, bundan sonra ise lige odanacaklarını ve oradaki mücadeleye devam edeceklerini belirtti.
Borussia Dortmund'un Alman çalıştırıcısı son olarak, 'Baştan itibaren iyiydik ve bir noktada golü attık. Sonrasında oyun bizim adımıza daha kolaylaştı. Topla birlikte etkili işler başardık. Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra bile oyunu ve rakibimizi ciddiye aldı. Fakat sonuçta Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik.' açıklamarında bulundu.Teknik adamın yaptığı açıklamalar gerek Alman basınında gerek Avrupa'da büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal