Borusan'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na Rekor Destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunanlar bir de Borussan Grup oldu. Borusan söz konusu kampanyaya 5 milyon TL yardım edecek.

14.04.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-16:40) Borusan'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na Rekor Destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunanlar bir de Borussan Grup oldu. Borusan söz konusu kampanyaya  5 milyon TL yardım edecek.

Borusan Grubu, Cumhurbaşkanlığı tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla uygulamaya konulan Milli Dayanışma Kampanyası’na önemli bir miktarda yardım sağlayacak. Şirket söz konusu yardım miktarının 5 milyon tl olduğunu açıkladı.

Borusan Grup tarafından aktarılan bilgilendirmeye göre, grubun ölümcül ve bulaşıcı yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ülke olarak verilen topyekûn mücadeleye tüm şirketleri ve çalışanlarıyla başından beri arka çıktığını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal