Borusan Contemporary Sergileri Dijitalde

Coronavirüs tedbirleri kapsamında sanatseverlerin ziyaretine geçici süreliğine kapalı olan Borusan Contemporary, sergilerini ve Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndaki eserleri internet sitesi ve Google Arts & Culture platformu üzerinden sanatseverlerle buluşturuyor.

01.04.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-17:22) Borusan Contemporary Sergileri Dijitalde
Borusan Contemporary, coronavirüs tedbirleri kapsamında dijital platformlar aracılığıyla sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Sanat izleyicileri, Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndaki eserleri internet sitesi ve Google Arts & Culture platformu üzerinden oturdukları yerden izleyebilecekler.

Bu kapsamda video sanatının öncü ismi Bill Viola’nın İstanbul’daki ilk kişisel sergisi "Bill Viola: Geçici" dijital ortamda sanatseverlerle buluştu. Dijital sergi rehberi üzerinden, sergide yer alan videoların fotoğraflarını görüntüleyerek, eserler hakkında ayrıntılı bilgi almak da mümkün.

Öte yandan Borusan Contemporary’nin Google Arts & Culture sayfası üzerinden Mika Tajima: Esir, Uvertür: Borusan Sanat Çağdaş Koleksiyonu’ndan Seçki, Üvercinka ve Universal Everything: Akışkan Bedenler isimli geçmiş dönem sergileri de dijital ortamda görülebilir.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal