Borlu Deterjan BORON, Yakında Mutfaklara da Girecek

Geride bıraktığımız aylarda piyasaya çıkan borlu deterjan BORON'un şimdi de sıvı hali üretildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu ürün, yakında mutfaklarda da kullanılacak.

08.05.2019-11:11 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-11:02)

Türkiye'nin bordan imal edilen temizlik ürünü şimdi de mutfaklara girecek. Doğal mineralli toz çamaşır temizlik ürünü BORON, renkli ve beyazlar için ikiye ayrılırken sıvısı da Ekim ayında raflarda olacak. BORON'un sıvı bulaşık temizlik ürünü ise Ocak ayında piyasada olacak. Ocak ayında gerçekleştirilen lansmanının sonrasında bugüne dek 15 bin tonun üstünde üretilen BORON'da taleplere yanıt verebilmek için üretim kapasitesi ve mesai saatleri artırıldı.

Şimdi de BORON çamaşırlar için renkli ve beyaz, bulaşıklar için de elde ve makine olmak üzere sıvı temizlik ürünü olarak vatandaşın kullanımına verilecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bu yıl borlu temizlik ürünlerinin sayısının artacağını söyledi. Dönmez, "BORON hem yerli üretim hem de petrol ve türevlerini içermeyen yapısıyla piyasada çok önemli bir yer edindi" diyerek ürünün pazarda dikkat çekici bir yer edindiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal