Boris Johnson, 'Çok Zor Durumdayız'

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerden biri olan İngiltere'de işler hiç iyiye gitmiyor. Sağlık sisteminin alarm verdiği ülkede koronavirüse bağlı ölümler artmaya devam ederken Boris Johnson yaptığı açıklamalarda üzüntüsünü paylaştı.

14.01.2021-02:17 - (Son Güncelleme: 14.01.2021-02:18) Boris Johnson, 'Çok Zor Durumdayız'

Geçtimiz ay içerisinde mutasyona uğramış virüsün İngiltere'de görülmeye başlaması ve yayılması üzerine 5.seviye karantina önlemleri alınmış ancak vaka sayılarında herhangi bir düşüşe rastlanmamıştı.

'SAĞLIK SİSTEMİMİZ ÇOK ZOR DURUMDA'

Boris Johnson, İngiltere parlamentosunda yaptığı açıklamada, Sağlık sistemimiz çok zor durumda, yoğun bakım ünitelerimiz büyük risk altında. Personelimiz üzerinde muazzam bir baskı mevcut. Yoğun bakım ünitelerinin kapasitesinin ne zaman aşılacağını sorarsanız, bu konuda bir öngörüde bulunamam ama şunu söyleyebilirim; yoğun bakım üniteleri çok büyük risk altında ve NHS üzerindeki baskıyı azaltmamız gerekiyor. Bunu yapmanın tek yolu da mevcut karantinaya devam etmek.

'İNGİLTERE'DE SON DURUM'

Koronavirüs salgınından etkilenen İngiltere'de son 24 saatte 1564 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı sayısı 84 bin 767 bine ulaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal