Borcu için evini az daha satacaktı! Kendisine piyango çıktığını öğrendi

50 yaşında Hindistan'da yaşayan Muhammed Bava isimli bir adam korona virüs ortaya çıktıktan sonra işleri bir anda kötüleşmiş ve mali krizler yaşamaya başlamıştı. Müteahhit olarak yaşamını devam ettirmeye çalışan fakat son yıllarda işlerinin kötüye gittiğini açıklayan ve kötü gidişatını düzeltmek ve iki kızının düğününü yapabilmek için yüklü miktarda kredi çekmişti. Aldığı krediyi ödeyemeyen ve evini satmak durumunda kalan adam birden bire zengin oldu.

01.08.2022-12:38 - (Son Güncelleme: 16.11.2022-17:27) Borcu için evini az daha satacaktı! Kendisine piyango çıktığını öğrendi

Korona virüsten maddi açıdan bir hayli etkilenen Muhammed, önce akrabalarından borç almıştı ardından ise bankalardan kredi çekmeye başlamıştı. Borçları toplam 5 milyon rupi yani yaklaşık olarak 1 milyon 125 bin TL'yi aşmıştı. Kızlarının düğününden önce borçlarını ödemek zorunda olan adam son çare olarak yaşadıkları evlerini satmaya karar verdi.

Yıllardır şans oyunları oynuyordu

Uzun yıllar boyunca piyango oynayan 50 yaşındaki adam, kendince borç batağından çıkmak için son çare olarak satıcıdan bilet almıştı. Aynı gün de Bava, evin satışını gerçekleştirmek için bir alıcı ile buluşup görüşmüştü. Satışa birkaç saat kala Bava'nın arkadaşı olan Ganeş, piyango sonuçlarını gösteren bir mesaj yolladı ve gelen mesajı kontrol eden Muhammed 10 milyon rupinin sahibi olduğunu öğrendi. Evini son anda satmaktan kurtulan Bava, 'Piyangoyu kazandığı öğrendiğimde evimi satmaktan vazgeçtim. Sonunda bana bir gösterildi. Çok mutluyum. Evim bir anda piyangoyu kazandığımdan haberdar olan insanlarla doldu.' Yaptığı ilk iş borçlarını ödemek olan Bava'nın kalan kısmı ile de fakir ve muhtaç olan insanlar için harcamak istediğini söyleyen Bava, 'Hayatımın en kötü ve güzel gününü bir arada yaşadım.' şeklinde açıklamalar yaptı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal