BONUS MONUS HAK GETİRE! Tek tıkla 23.000 TL’ye kadar ödeme veriliyor

Garanti Bankası’ndan nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz imkân sunuldu. 23.000 TL’ye kadar nakit ödeme Garanti BBVA müşterisi olursanız hazır!

10.04.2024-16:38 - (Son Güncelleme: 10.04.2024-16:38) BONUS MONUS HAK GETİRE! Tek tıkla 23.000 TL’ye kadar ödeme veriliyor
BONUS MONUS HAK GETİRE! Tek tıkla 23.000 TL’ye kadar ödeme veriliyor

Garanti Bankası yeni müşteri olacaklara özel harika bir kampanya başlattı. 23.000 TL’ye varan nakit ödül sunacağını dile getiren Garanti BBVA, vatandaşların tek yapması gerekenin banka müşterisi olması gerektiğini aktardı. Faizsiz şekilde, bayramda nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşların bir dakika bile beklemesine gerek kalmayacak. Fırsattan dileyen vatandaşlar Garanti BBVA mobil uygulamasından ya da en yakın Garanti Bankası şubesinden müşteri olarak yararlanabilecek. İşte Garanti BBVA tarafından müşteri olanlara özel olarak sunulan 23.000 TL’ye kadar ödemenin detayları…

20.000 TL’ye varan faizsiz kredi fırsatı

Garanti BBVA tarafından yeni müşterilere özel olarak imza atılan bu yeni kampanyada vatandaşlar 20.000 TL’ye kadar acil nakit çekebilecek. 36 ay vade fırsatıyla sunulacak olan bu kredi de herhangi bir faiz söz konusu olmayacak. Vatandaşların müşteri olduktan hemen sonra başvurması durumunda aynı gün onay alınacak bu kredide, şart ya da belgede söz konusu değil. Bayrama özel olarak sunulan bu kampanya bayramının son gününe kadar devam edecek. 

BONUS MONUS HAK GETİRE! Tek tıkla 23.000 TL’ye kadar ödeme veriliyor

3.000 TL’ye kadar bonus fırsatı

Faizsiz 20.000 TL kredinin yanı sıra Garanti BBVA müşterisi olan vatandaşlara 3.000 TL’ye varan bonus imkanı da sunuluyor. Sunulan bonuslar; bankanın anlaşmalı olduğu market, restoran, manav, alışveriş yerleri, anlaşmalı internet sitelerinde geçerli oluyor. Söz konusu olan 3.000 TL’ye kadar bonus fırsatını yakalayan vatandaşlar, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinden bonus puanlarının nerede geçireceklerini kolaylıkla öğrenebilecekler.

Mevduat hesaplarında %50 ye varan faiz fırsatı

Garanti BBVA, ek olarak banka müşterisi olan vatandaşların mevduat hesapları açmaları durumunda %50’ye varan faiz imkanından da faydalanabileceğini belirtti. Günlük faiz imkanının bulunduğu bankada havale yapmakta tamamen ücretsiz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal