Bonkis dizi konusu ve oyuncuları

Bir dijital platformu dizisi olan Bonkis konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Dijital platformlarda yayınlanan Türk dizilerinden biri olan Bonkis dizisi hakkında ki detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Bonkis dizisinin konusu nedir? Bonkis dizisinin oyuncuları kimler? detaylar haberimizde yer almaktadır.

17.06.2022-00:19 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-00:19) Bonkis dizi konusu ve oyuncuları

Blu TV'de yayınlanacak olan Bonkis dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Dijital platformda yayınlanan Türk dizisi Bonkis bir komedi dizisidir. 2021 yılında yayın hayatına başlayan Bonkis dizisinin yönetmenliğini Deniz Tezuysal yapmaktadır. Yayınlandığı günden itibaren büyük ses getiren Bonkis dizisi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Bonkis dizisinin konusu nedir?

Deniz, kendi hayalperest dünyasında yaşamaktadır. Bonkis adını verdiği bir kafe açan Deniz, vadeyi güç bela ayakta tutmaktadır. Yaşadığı ilişkiler oldukça karışık olan Deniz'in geçmişte yaşamış olduğu ilişkiler yeni hayatında hep sorun oluşturmaktadır. Kafesini idare etmek için paraya ihtiyaç duyan Deniz anne ve babasından yardım istemeye karar verir ama bunu yapmadan önce ayna karşısına geçerek prova yapar. 

Bonkis dizisinin konusu nedir

Bonkis dizisinin oyuncuları  

-Deniz Tezuysal 

-Vildan Atasever 

-Sergen Deveci 

-Öykü Naz Altay 

-Nihan Aker 

-Cem Emüler 

-Lale Mansur 

-Sedat Mert 

-Mehmetcan Mincinozlu 

-Serhat Paril 

-Burak Sevinç 

-Atakan Yılmaz 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal