Bolu’da zincirleme kaza: 4 TIR birbirine girdi!

Bolu'nun D-100 kara yolunda yaşanan zincirleme trafik kazası, üç aracın karıştığı bir olayla acı bir tablo ortaya koydu. Kartalkaya ışıklı kavşağında gerçekleşen bu kaza sonucunda 3 kişi yaralandı ve olay yerine hemen sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

26.03.2024-11:25 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-11:25) Bolu’da zincirleme kaza: 4 TIR birbirine girdi!

Kazaya karışan araçlar, E.U. yönetimindeki 06 BDB 361 plakalı Otomobil, H.E. tarafından kullanılan 14 AS 187 plakalı otomobil ve E.E. idaresindeki 06 DAF 34 plakalı tır oldu. İhbar üzerine bölgeye intikal eden ekipler, yaralılara hızla müdahale etti ve gerekli tedavileri gerçekleştirmek üzere Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne taşıdı. Kazada, otomobil sürücüleriyle birlikte 06 BDB 361 plakalı araçta yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı. Yaralıların tedavileri sağlık personeli tarafından başarıyla gerçekleştirildikten sonra, hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandı.

Kazaya 4 TIR karıştı

Kaza sonucunda ulaşıma kapanan yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Ancak, bu talihsiz olayın nedeni hakkında detaylı bir inceleme başlatıldı. Öte yandan, benzer bir zincirleme kaza daha Konya'da yaşandı. Konya'da 4 TIR'ın karıştığı bu kaza da ciddi maddi hasara neden oldu. Her iki kazada da yaralananların durumlarıyla ilgili bilgilendirme yapılmadı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal