Bolu’da yoğun kar zincirleme kazaya neden oldu: Çok sayıda yaralı var

Bolu’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle Anadolu Otolu İstanbul yönüne ulaşıma kapandı. Kazada 5 kişinin yaralandığı bilgisi öğrenildi.

03.02.2023-10:03 - (Son Güncelleme: 03.02.2023-17:32) Bolu’da yoğun kar zincirleme kazaya neden oldu: Çok sayıda yaralı var

Kaza, TEM Otolu Yedigöller Dinlenme Tesisi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kar yağışının yoğun bir şekilde etkili olduğu bölgede iki TIR, üç otomobil ve bir şehirlerarası yolcu otobüsü kazaya karıştı.

6 araç birbirine girdi

Edinilen bilgiye göre kazada 5 kişi yaralandı.  112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla bileklikte olay yerine gelen çok sayıda sağlık, trafik, itfaiye ve Karayolları ekibi sevk edildi. 

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti tamamen ulaşıma kapandı. Kaza uzun araç kuyruklarına neden oldu.

İstanbul yönü tamamen ulaşıma kapandı

Öte yandan Bolu Dağı Tüneli'nde geçtiğimiz gün zincirleme kaza meydana gelmişti. O kazada 1 kişi ölmüş, 6 kişi de yaralanmıştı.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal