Bolu'da Otoyolda Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bolu'da hafif ticari araç ve kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Olayda 21 yaşındaki genç adam hayatını kaybetti. Olaya dair soruşturma başlatıldı.

04.06.2021-16:34 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-16:38) Bolu'da Otoyolda Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Hüseyin Sarıçam yönetimindeki 06 BY 2605 plakalı araç, Bolu TEM Otoyolu'nda Ankara istikametine emniyet şeridinde park halindeki Murat Öztürk hakimiyetinde olan 06 KD 330 plakalı kamyona çarptı.

Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobil yola devrildi. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

SIKIŞAN SÜRÜCÜ YARALI KURTULDU

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, ve polis ekipleri gönderildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Hüseyin Sarıçam ile yolculardan 21 yaşındaki Enes Şahan itfaiye ekipleri tarafınca ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkarıldı.

1 ÖLÜ

Kazada yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin sonrasında tedavilerin yapılması için bölgeye yakın olan hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Berke Ahmet Kocaoğlu’nun yaptıkları ilk tespitte hayatını kaybettiğini ifade ettiler.


21 yaşındaki Berke Ahmet Kocaoğlu’nun cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

HAREKET EDECEKKEN ÇARPTI

1 ölüyle sonuçlanan kazaya karışan kamyon sürücüsü Murat Öztürk, ''İlerideki parka gitmek için tam hareket ediyordum ama hareket etmeye fırsat kalmadan güm diye ses geldi. İnip baktığımda aracın vurduğunu gördüm'' diye dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal